iPhone 13 Pro – alakaiutin

Ennen kuin aloitat

Varoitus

Lue Akkuturvallisuus-kohdan ohjeet ennen aloittamista ja noudata työtilaa ja akun käsittelyä koskevia ohjeita.

Irrota seuraava osa ennen aloittamista:

Työkalut

• 6,1-tuumainen korjausalusta

• ESD-suojatut pinsetit

• JCIS-vaihtopää

• Nailontikku (musta tikku)

• Momenttiruuvimeisseli (vihreä, 0,45 kgf/cm)

Varoitus

Vältä koskettamasta alakaiuttimen maadoitusjousiin.

Tärkeää

Tämä toimenpide vaatii vaihtoakun tarralevyn.

Irrottaminen

1. Aseta kotelo korjausalustalle siten, että Lightning-liitin on aukkoon päin.

2. Löysennä akun tarralevyn liimakiinnitystä liikuttamalla mustan tikun litteää päätä akun tarralevyn, Taptic Enginen  ja alakaiuttimen välissä.

3. Irrota alakaiuttimen neljä ristipäistä ruuvia momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä. Aseta ruuvit sivuun.

4. Nosta alakaiutin pois kotelosta.

5. Poista akun tarralevy kotelosta ESD-suojatuilla pinseteillä. Hävitä tarralevy.

Kokoaminen

1. Käännä korjausalustaa. Varmista, että kumitiiviste on aseteltu kuvan mukaisesti. Jos tiiviste on väärässä kohdassa, aseta se paikoilleen ESD-suojatuilla pinseteillä.

2. Aseta alakaiutin koteloon.

3. Käännä korjausalustaa. Kiinnitä neljä uutta ristipäistä ruuvia alakaiuttimeen seuraavassa järjestyksessä vihreällä momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä. Paina alakaiutinta alaspäin, kun kiinnität ruuveja.

• 1 ristipäinen ruuvi (923-06275) (1)

• 2 ristipäistä ruuvia (923-06276) (2)

• 1 ristipäinen ruuvi (923-06273) (3)

•  Varoitus: Älä vahingoita alakaiuttimen maadoitusjousia.

4. Irrota tarttuva irrotuskalvo vaihtoakun tarralevystä.

5. Aseta vaihtoakun tarralevy alakaiuttimen ja Taptic Enginen  yläreunojen ja akun alareunan väliin. Varmista, että tarralevyn tarttuva puoli on Taptic Engineä  ja alakaiutinta vasten.

6. Kiinnitä tarralevy paikalleen painamalla mustalla tikulla akun tarralevyn yläosaa pitkin.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraava osa takaisin paikoilleen: