iPhone 14 Pro – Taptic Engine

Ennen kuin aloitat

Varoitus

Lue Akkuturvallisuus-kohdan ohjeet ennen aloittamista ja noudata työtilaa ja akun käsittelyä koskevia ohjeita.

Irrota seuraavat osat ennen aloittamista:

Työkalut

• 6,1 tuuman korjausalusta

• ESD-suojatut pinsetit

• JCIS-vaihtopää

• nailontikku (musta tikku)

• superruuvien vaihtopää

• momenttiruuvimeisseli (sininen, 0,65 kgf/cm)

• momenttiruuvimeisseli (sinivihreä, 0,75 kgf/cm)

Irrottaminen

1. Aseta kotelo korjausalustalle siten, että Lightning-liitin on aukkoon päin.

2. Irrota superruuvi Taptic Enginestä  momenttiruuvimeisselillä ja superruuvien vaihtopäällä. Aseta ruuvi sivuun.

3. Irrota kaksi ristipääruuvia Taptic Enginestä  momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä. Aseta ruuvit sivuun.

4. Nosta Taptic Enginen joustavan kaapelin pää irti liittimestä.

5. Nosta Taptic Engine ja akun tarralevy pois kotelosta.

Kokoaminen

1. Jos asennat aiemmin käytetyn Taptic Enginen  takaisin paikoilleen, pidä akun tarralevy kiinni Taptic Enginessä. Jos asennat uuden Taptic Enginen , irrota akun tarralevy alkuperäisestä Taptic Enginestä  ja kiinnitä se uuteen Taptic Engineen.

2. Asettele Taptic Engine  ja akun tarralevy koteloon.

3. Paina Taptic Enginen joustavan kaapelin pää liittimeen.

4. Kiinnitä Taptic Engineen yksi uusi superruuvi (923-08151) sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja superruuvien vaihtopäällä .

5. Kiinnitä Taptic Engineen kaksi uutta ristipääruuvia (923-08149) (1) (923-08374) (2) sinivihreällä momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä .

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraavat osat takaisin paikoilleen: