iPhone: Ensimmäiset toimenpiteet

Suorita aina seuraavat toimenpiteet ennen korjauksen aloittamista:

Vaara

ESD (sähköstaattinen purkaus tai staattisen sähkön vapautuminen) voi vahingoittaa elektronisia osia.

Huomioi seuraavat asiat, kun suoritat korjausta:

• Tämän mallin käyttöoppaassa voi olla kuvia muista malleista, mutta menettelyt ovat samat. Varmista, että käytät korjattavan mallin oikeita työkaluja.

• Älä kiirehdi. Lue kaikki ohjeet ja varoitukset huolellisesti.

• Momenttiruuvimeisseleiden magnetointi helpottaa pienten ruuvien käsittelyä.

• Jokaisen joustavan johdon ja kaapelin pään tulee olla kohdakkain sen liittimen kanssa. Paina jokaisen joustavan kaapelin päätä liittimeen, kunnes se napsahtaa paikoilleen. Näin varmistat, että se on kunnolla kiinni.

Varoitus

Löystyneet ruuvit, ylimääräiset ruuvit tai pienet osat laitteen sisällä voivat vahingoittaa akkua ja aiheuttaa turvallisuusongelmia. Laita tarkasti sivuun kaikki korjauksen aikana irrotetut osat ja ruuvit sekä tarkista ne korjauksen lopussa.