Informationen zu iOS 17-Updates

iOS 17 indeholder store opdateringer til Telefon, Beskeder og FaceTime, der giver dig mulighed for at udtrykke dig selv på nye måder, når du kommunikerer. StandBy indeholder en ny overskuelig visning af oplysninger på fuld skærm, der er designet til at blive vist på afstand, når iPhone placeres i liggende retning, mens den oplader. AirDrop gør det nemmere at dele og oprette forbindelse til andre omkring dig og indeholder nu NameDrop til deling af kontaktoplysninger. Forbedringer af tastaturet gør det hurtigere og nemmere end nogensinde før at indtaste tekst. iOS 17 indeholder også opdateringer til Widgets, Safari, Musik, AirPlay m.m.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/de-de/HT201222

Wenn Sie das Update laden möchten oder Probleme beim Aktualisieren haben, erhalten Sie hier weitere Informationen.

iOS 17.4.1

Dieses Update enthält wichtige Fehlerbehebungen und Sicherheitsupdates. Es wird allen Benutzer:innen empfohlen.

Weitere Informationen zu den Sicherheitsaspekten von Apple-Softwareupdates findest du auf dieser Website:

https://support.apple.com/de-de/HT201222

iOS 17.4

Mit diesem Update erhältst du neue Optionen für App-Marktplätze, Webbrowser und Zahlungen für Personen mit Wohnsitz in der Europäischen Union. Diese Version bietet zudem neue Emojis, Transkripte in Apple Podcasts und enthält weitere Funktionen, Fehlerbehebungen und Sicherheitsupdates für dein iPhone.

Apps in der EU

Personen mit Wohnsitz in der Europäischen Union können jetzt:

• Apps von alternativen App-Marktplätzen installieren

• Browser-Apps mit alternativen Browsertechnologien installieren

• Den Standard-Webbrowser festlegen, wenn Safari das erste Mal geöffnet wird

• Die Standard-App für kontaktloses Bezahlen verwalten

• Alternative Zahlungsoptionen für Apps im App Store mit dem externen Badge für Einkäufe verwenden.

Einige Optionen müssen vom Entwicklungsteam unterstützt werden.

Emojis

• Neue Emojis sind jetzt über die Emoji-Tastatur verfügbar: Pilz, Phönix, Limette, gesprengte Kette und schüttelnde Köpfe.

• 18 Personen- und Körper-Emojis sind nun in beiden Richtungen verfügbar.

Apple Podcasts

• Mit Transkripten kannst du Folgen anhören und dazu den synchron zum Audio hervorgehobenen Text auf Englisch, Spanisch, Französisch und Deutsch lesen.

• Der Text von Folgen kann als Ganzes gelesen oder nach Wörtern oder Text durchsucht werden. Durch Tippen kann die Wiedergabe ab einer bestimmten Stelle gestartet werden und Bedienungshilfenfunktionen wie „Textgröße“, „Kontrast erhöhen“ oder VoiceOver werden unterstützt.

Dieses Update enthält folgende Verbesserungen und Fehlerbehebungen:

• Mit der Erkennungsfunktion von „Musik“ kannst du erkannte Titel zu deinen Apple Music-Playlists, zur Mediathek sowie zu Apple Music Classical hinzufügen.

• Siri verfügt jetzt über eine Option, mit der eingehende Nachrichten in jeder unterstützten Sprache angekündigt werden.

• Der Schutz für gestohlene Geräte unterstützt ortsunabhängig die Option für erhöhte Sicherheit.

• In den Einstellungen werden auf den iPhone 15- und iPhone 15 Pro-Modellen beim Batteriezustand die Anzahl der Ladezyklen, das Produktionsdatum und das Datum der ersten Nutzung angezeigt.

• Ein Problem wird behoben, bei dem Kontaktbilder in „Wo ist?“ leer angezeigt werden.

• Ein Problem wird für Dual SIM-Benutzer:innen behoben, bei dem die primäre Telefonnummer zur sekundären geändert wird und diese anschließend für eine Gruppe sichtbar wird, an die eine Nachricht gesendet wurde.

Einige Funktionen sind möglicherweise nicht für alle Regionen oder auf allen Apple-Geräten verfügbar. Weitere Informationen zu den Sicherheitsaspekten von Apple-Softwareupdates findest du auf dieser Website:

https://support.apple.com/de-de/HT201222

iOS 17.3.1

Dieses Update enthält Fehlerbehebungen für dein iPhone, einschließlich:

• Text kann bei der Eingabe unerwartet doppelt angezeigt werden oder sich überlappen

iOS 17.3

Dieses Update führt mit dem Schutz für gestohlene Geräte zusätzliche Sicherheitsmaßnahmen ein. Diese Version enthält zudem ein neues Unity-Hintergrundbild, um die Geschichte und Kultur Schwarzer Menschen zur Feier des Black History-Monats zu ehren, sowie weitere Funktionen, Fehlerbehebungen und Sicherheitsupdates für dein iPhone.

Schutz für gestohlene Geräte

• Der Schutz für gestohlene Geräte erhöht die Sicherheit von iPhones und der Apple‑ID, indem zum Durchführen bestimmter Aktionen Face ID oder Touch ID ohne einen Code als Alternative erforderlich sind.

• Die Sicherheitsverzögerung erfordert Face ID oder Touch ID, eine Wartezeit von einer Stunde und anschließend eine weitere biometrische Authentifizierung, bevor sensible Vorgänge wie das Ändern von Gerätecodes oder des Apple‑ID-Passworts durchgeführt werden können.

Sperrbildschirm

• Ein neues Unity-Hintergrundbild ehrt die Geschichte und Kultur Schwarzer Menschen im Black History-Monat.

Musik

• Lade Personen ein, gemeinsam an Playlists zusammenzuarbeiten. Sie können Titel hinzufügen, neu anordnen oder entfernen.

• Zu jedem Titel einer gemeinsamen Playlist können Emoji-Reaktionen hinzugefügt werden

Dieses Update enthält zudem folgende Verbesserungen:

• In ausgewählten Hotels erlaubt AirPlay-Unterstützung direktes Streaming auf das TV-Gerät deines Zimmers.

• In „Einstellungen“ wird unter „AppleCare & Garantie“ die Garantieabdeckung aller Geräte angezeigt, die mit deiner Apple‑ID angemeldet sind.

• Optimierungen für die Unfallerkennung (alle iPhone 14- und iPhone 15-Modelle).

Einige Funktionen sind möglicherweise nicht für alle Regionen oder auf allen Apple-Geräten verfügbar. Weitere Informationen zu den Sicherheitsaspekten von Apple-Softwareupdates findest du auf dieser Website:

https://support.apple.com/de-de/HT201222

iOS 17.2.1

Dieses Update enthält wichtige Fehlerbehebungen und wird allen Benutzer:innen empfohlen.

Weitere Informationen zu den Sicherheitsaspekten von Apple-Softwareupdates findest du auf dieser Website:

https://support.apple.com/de-de/HT201222

iOS 17.2

Dieses Update enthält die App „Journal“, eine ganz neue Methode, über Momente des Lebens zu reflektieren und Erinnerungen zu bewahren. Diese Version enthält zusätzlich Verbesserungen für die Aktionstaste und die Kamera sowie weitere Funktionen, Fehlerbehebungen und Sicherheitsupdates für dein iPhone.

Journal

• „Journal“ ist eine neue App, mit der du über kleine Erlebnisse und großartige Ereignisse in deinem Leben schreiben kannst. So kannst du Dankbarkeit praktizieren und dein Wohlbefinden steigern.

• Mit Journalingvorschlägen kannst du dich einfach an Erlebnisse erinnern lassen, indem deine Ausflüge, Fotos, Trainings und mehr in Momente gruppiert werden, die du zu deinem Journal hinzufügen kannst.

• Mit Filtern kannst du bequem Einträge finden, die als Lesezeichen festgelegt wurden oder Anhänge enthalten. So kannst du Schlüsselmomente deines Lebens erneut erleben oder darüber reflektieren.

• Zeitlich geplante Mitteilungen helfen dir dabei, Journaling regelmäßig zu praktizieren, indem du an den von dir ausgewählten Tagen oder Zeitpunkten daran erinnert wirst.

• Das Journal kann über Touch ID oder Face ID gesperrt werden.

• Die iCloud-Synchronisierung bewahrt deine Journaleinträge sicher und verschlüsselt auf iCloud auf.

Aktionstaste

• Mit der Übersetzungsoption für die Aktionstaste auf dem iPhone 15 Pro und iPhone 15 Pro Max kannst du bequem Ausdrücke übersetzen oder mit Personen in einer anderen Sprache kommunizieren.

Kamera

• Mit räumlichem Video kannst du auf dem iPhone 15 Pro und iPhone 15 Pro Max Videos aufzeichnen und deine Erinnerungen dreidimensional auf der Apple Vision Pro wiedererleben.

• Die Fokussierungsgeschwindigkeit der Telefotokamera bei Aufnahmen kleiner, entfernter Objekte mit dem iPhone 15 Pro und iPhone 15 Pro Max wurde verbessert.

Nachrichten

• Um dich auf den neuesten Stand zu bringen kannst du mithilfe eines Pfeils zu deiner ersten ungelesenen Nachricht einer Konversation springen. Tippe dazu auf den Pfeil in der oberen rechten Ecke.

• Mit einer Option im Kontextmenü zum Hinzufügen von Stickern kannst du Sticker direkt mit Sprechblasen verwenden.

• Updates für Memojis enthalten unter anderem die Möglichkeit, die Körperform von Memojis anzupassen.

• Mit der Kontaktschlüsselbestätigung erhältst du automatische Hinweise und Kontaktbestätigungscodes, die dabei helfen, dass Personen in besonderen digitalen Angriffssituationen nur mit den Personen kommunizieren, mit denen sie dies auch beabsichtigen.

Wetter

• Mit Niederschlagsmengen bleibst du über Regen- und Schneemengen für einen bestimmten Tag im Verlauf der nächsten 10 Tage informiert.

• Du kannst aus neuen Widgets für Niederschlagsmengen der nächsten Stunde, tägliche Vorhersage, Zeitpunkt für Sonnenauf- und -untergang sowie aktuelle Bedingungen wie Luftqualität, gefühlte Temperatur und Windgeschwindigkeit auswählen.

• Mit Momentaufnahmen von Windkarten kannst du bequem Windmuster beurteilen und auf eine animierte Windkarten-Überlagerung zugreifen, um dich auf die in den nächsten 24 Stunden vorhergesagten Windbedingungen vorzubereiten.

• In einem interaktiven Mondkalender kannst du die Mondphasen bequem für jeden Tag des kommenden Monats visualisieren.

Dieses Update enthält zudem folgende Verbesserungen und Fehlerbehebungen:

• AirDrop wird unter anderem durch erweiterte Optionen zum Teilen von Kontakten sowie der Möglichkeit zum Teilen von Bordkarten, Kinokarten und anderer entsprechender Karten mit anderen iPhones in der Nähe verbessert.

• Mit der Playlist „Lieblingstitel“ in Apple Music kannst du schnell zu den Titeln wechseln, die du als Favoriten markierst.

• Die Verwendung des Hörverlaufs kann in Apple Music für einen Fokus deaktiviert werden. Dadurch erscheint die von dir angehörte Musik weder in „Zuletzt gespielt“ noch beeinflusst sie deine Empfehlungen.

• Mit einem neuen Digitaluhr-Widget hast du die Uhrzeit sowohl auf dem Home-Bildschirm als auch in Standby bequem im Blick.

• Die Funktion zum automatischen Ausfüllen wurde verbessert und erkennt nun Felder in PDFs sowie anderen Formularen. So kannst du diese mit Einträgen wie beispielsweise Namen und Adressen deiner Kontakte ausfüllen.

• Neue Tastaturlayouts ermöglichen Unterstützung für 8 samische Sprachen.

• Warnungen vor sensiblen Inhalten verhindern, dass du in „Nachrichten“ unerwartet mit Stickern konfrontiert wirst, die Nacktaufnahmen enthalten.

• Qi2-Ladegeräte werden für alle iPhone 13- und iPhone 14-Modelle unterstützt.

• Ein Problem wird behoben, das kabelloses Laden in bestimmten Fahrzeugen verhindern kann.

Einige Funktionen sind möglicherweise nicht für alle Regionen oder auf allen Apple-Geräten verfügbar. Weitere Informationen zu den Sicherheitsaspekten von Apple-Softwareupdates findest du auf dieser Website:

https://support.apple.com/de-de/HT201222

iOS 17.1.2

Dieses Update enthält wichtige Sicherheitskorrekturen und wird allen Benutzer:innen empfohlen.

Weitere Informationen zu den Sicherheitsaspekten von Apple-Softwareupdates findest du auf dieser Website:

https://support.apple.com/de-de/HT201222

iOS 17.1.1

Dieses Update enthält Fehlerbehebungen für dein iPhone, einschließlich:

• In seltenen Fällen kann es sein, dass Apple Pay und NFC auf iPhone 15-Modellen nach dem kabellosen Laden in bestimmten Autos nicht mehr verfügbar sind.

• Das Sperrbildschirm-Widget „Wetter“ zeigt unter Umständen Schneefall nicht korrekt an.

iOS 17.1

Mit diesem Update erhältst du die Möglichkeit, AirDrop-Übertragungen über das Internet fortzusetzen, wenn du die AirDrop-Reichweite verlässt. Diese Version enthält zusätzlich Verbesserungen für Standby und die Apple-App „Musik“ sowie weitere Funktionen, Fehlerbehebungen und Sicherheitsupdates für dein iPhone.

AirDrop

• Inhalte werden weiterhin über das Internet übertragen, wenn du die AirDrop-Reichweite verlässt.

Standby

• Mit neuen Optionen kann gesteuert werden, wann das Display ausgeschaltet wird (iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro und iPhone 15 Pro Max).

Musik

• Favoriten enthalten jetzt Titel, Alben und Playlists. Mit Filtern kannst du deine Favoriten in der Mediathek anzeigen.

• Eine neue Sammlung für Album-Cover stellt Designs mit Farbwechsel zur Verfügung, um die Musik in deiner Playlist widerzuspiegeln.

• Unter jeder Playlist werden Titelvorschläge angezeigt, damit du bequem Musik hinzufügen kannst, die zu deiner Playlist passt.

Dieses Update enthält zudem folgende Verbesserungen und Fehlerbehebungen:

• Eine Option zum Auswählen eines bestimmten Albums für die zufällige Fotowiedergabe auf dem Sperrbildschirm

• Unterstützung für Hausschlüssel bei Verwendung von Matter-Schlössern

• Verbesserte Stabilität beim geräteübergreifenden Synchronisieren von Bildschirmzeit-Einstellungen

• Ein Problem wird behoben, bei dem beim Übertragen oder erstmaligen Koppeln einer Apple Watch die Datenschutzeinstellung für „Wichtiger Ort“ zurückgesetzt werden kann.

• Ein Problem wird gelöst, bei dem die Namen von Anrufenden möglicherweise nicht angezeigt werden, wenn du bereits an einem anderen Anruf teilnimmst.

• Ein Problem wird korrigiert, bei dem eigene sowie gekaufte Klingeltöne möglicherweise nicht als SMS-Töne angezeigt werden.

• Ein Problem wird behoben, bei dem eine Tastatur schlechter reagieren kann.

• Optimierungen für die Unfallerkennung (alle iPhone 14- und iPhone 15-Modelle).

• Ein Problem wird behoben, bei dem Bilder auf dem Display verbleiben konnten.

Einige Funktionen sind möglicherweise nicht für alle Regionen oder auf allen Apple-Geräten verfügbar. Weitere Informationen zu den Sicherheitsaspekten von Apple-Softwareupdates findest du auf dieser Website:

https://support.apple.com/de-de/HT201222

iOS 17.0.3

Dieses Update enthält wichtige Fehlerbehebungen und Sicherheitsupdates. Zudem wird ein Problem behoben, das zu einer Überhitzung des iPhone führt.

Weitere Informationen zu den Sicherheitsaspekten von Apple-Softwareupdates findest du auf dieser Website:

https://support.apple.com/de-de/HT201222

iOS 17.0.2

Dieses Update enthält wichtige Fehlerbehebungen und Sicherheitsupdates. Zudem wird ein Problem behoben, bei dem Daten nicht direkt von einem anderen iPhone während des Einrichtens übertragen werden können.

Weitere Informationen zu den Sicherheitsaspekten von Apple-Softwareupdates findest du auf dieser Website:

https://support.apple.com/de-de/HT201222

iOS 17.0.1

Dieses Update enthält wichtige Sicherheitskorrekturen und wird allen Benutzer:innen empfohlen.

Weitere Informationen zu den Sicherheitsaspekten von Apple-Softwareupdates findest du auf dieser Website:

https://support.apple.com/de-de/HT201222

iOS 17

Telefon

• Kontaktplakater giver dig mulighed for at bestemme præcist, hvordan du vises på andre personers enheder, når du ringer til dem, vha. en tilpasset plakat

Beskeder

• Appen Stickere til iMessage samler alle dine stickere på et sted, herunder livestickere, Memoji-, Animoji-, emoji-stickere og stickerpakker fra tredjeparter

• Livestickere kan oprettes ved at løfte motivet fra fotos og videoer og tilføje effekter, f.eks. Glans, 3D-effekt, Tegneserie og Kontur

• Tjek ankomst underretter automatisk et familiemedlem eller en ven, når du ankommer sikkert til en destination, og funktionen kan dele nyttige oplysninger med vedkommende, hvis du er forsinket

• Transskription af lydbeskeder er tilgængelig for lydbeskeder, du modtager, så du kan læse dem i realtid og lytte til dem senere

• Forbedringer af søgefunktionen gør det muligt at finde beskeder hurtigere ved at kombinere søgefiltre, herunder personer, nøgleord og indholdstyper, f.eks. fotos eller links, så du kan finde lige det, du leder efter

• Det er muligt at svare direkte på en besked ved at skubbe til højre på en beskedboble

• Oprydning af engangskoder til bekræftelse sletter automatisk bekræftelseskoder fra appen Beskeder, når de er blevet brugt med Autoudfyld i andre apps

FaceTime

• Læg en video- eller lydbesked for at optage, hvad du vil sige, når en person ikke svarer på dit FaceTime-opkald

• Få glæde af FaceTime-opkald på Apple TV ved at bruge din iPhone som kamera (Apple TV 4K 2. generation og nyere modeller)

• Med reaktioner kan du tilføje 3D-effekter, f.eks. hjerter, balloner, konfetti m.m., rundt om dig i videoopkald, og de kan aktiveres vha. bevægelser

• Videoeffekter gør det muligt at justere intensiteten af Studielys og tilstanden Portræt

StandBy

• Overskuelig visning af oplysninger på fuld skærm, f.eks. ure, fotos og widgets, der er designet til at blive vist på afstand, når iPhone er placeret i liggende retning og er tilsluttet en strømforsyning, f.eks. på dit natbord, køkkenbord eller skrivebord

• Ure er tilgængelige i flere forskellige formater, f.eks. Digital, Analog, Solur, Flydende og Verdensur, med elementer, du kan tilpasse, f.eks. accentfarven

• Fotos blander automatisk dine bedste optagelser eller viser et bestemt album, du vælger

• Med widgets kan du se oplysninger på afstand, og de vises i smarte stakke, der leverer de rigtige oplysninger på det rigtige tidspunkt

• Med Nattilstand kan ure, fotos og widgets vises med en rød farvetone i svag belysning

• Din foretrukne oversigt for hver MagSafe-oplader husker dine indstillinger for hvert sted, hvor du oplader med MagSafe, uanset om det er et ur, fotos eller widgets

Widgets

• Interaktive widgets gør det muligt at foretage handlinger, f.eks. markere en påmindelse som færdiggjort, direkte fra widgetten ved at trykke på den på hjemmeskærmen, låseskærmen eller i StandBy

• Med iPhone-widgets på Mac kan du tilføje widgets fra din iPhone til skrivebordet på Mac

AirDrop

• NameDrop gør det muligt at udveksle kontaktoplysninger med en ny person ved at holde jeres iPhone-enheder tæt på hinanden

• Med en ny metode til at starte AirDrop er det muligt at dele indhold eller starte en SharePlay-session via AirDrop ved at holde iPhone-enheder tæt på hinanden

Tastatur

• Nemmere redigering med autokorrektur understreger midlertidigt rettede ord og gør det muligt at vende tilbage til det originale ord med et enkelt tryk

Safari og adgangskoder

• Profiler holder dine browseraktiviteter adskilt i emner, f.eks. arbejde og personligt, og historik, cookies, udvidelser, fanegrupper og favoritter holdes adskilt

• Forbedringer af Privat browser inkluderer muligheden for at låse dine private browservinduer, når du ikke bruger dem, forhindre kendte sporingsmekanismer i at blive indlæst og fjerne sporingselementer fra URL-adresser, der kan identificere dig

• Deling af adgangskode og loginnøgle gør det muligt at oprette en gruppe af adgangskoder, der kan deles med godkendte kontakter og opdateres, når medlemmer af gruppen foretager ændringer

• Engangskoder til bekræftelse fra Mail autoudfyldes i Safari, så du kan logge ind uden at forlade browseren

Musik

• SharePlay gør det nemt for alle at betjene og afspille indhold fra Apple Music i bilen

• Glidende skift giver glidende overgange mellem sange ved at udtone den aktuelle sang og optone den næste, så musikken aldrig stopper

AirPlay

• En smart liste med AirPlay-enheder gør det endnu nemmere at finde korrekte AirPlay-kompatible fjernsyn eller højttalere ved at vise dine enheder efter relevans baseret på dine præferencer

• Foreslåede enhedsforbindelser i AirPlay vises som en notifikation, så det bliver endnu nemmere at oprette forbindelse til dine foretrukne AirPlay-enheder

• Automatiske enhedsforbindelser i AirPlay oprettes mellem din iPhone og den mest relevante AirPlay-kompatible enhed, så du kun skal trykke på “Afspil” for at afspille dit indhold

AirPods

• Tilpasset lyd leverer en ny lyttefunktion, der dynamisk blander Aktiv støjreduktion og Transparent lyd, så støjkontrol tilpasses baseret på omgivelserne (AirPods Pro (2. generation) med firmwareversion 6A300 eller nyere)

• Tilpasset lydstyrke justerer lydstyrken på medier baseret på omgivelserne og lyttepræferencer over tid (AirPods Pro (2. generation) med firmwareversion 6A300 eller nyere)

• Opmærksomhed på tale sænker lydstyrken til medier og fremhæver stemmerne på personerne foran brugeren, samtidig med at baggrundsstøj reduceres (AirPods Pro (2. generation) med firmwareversion 6A300 eller nyere)

• Tryk for at slå lyden til og fra på din mikrofon ved at trykke på staven på AirPods eller Digital Crown på AirPods Max under et opkald (AirPods (3. generation), AirPods Pro (1. og 2. generation) eller AirPods Max med firmwareversion 6A300 eller nyere)

Kort

• Med Offlinekort kan du vælge og hente et område, du vil have adgang til, søge i og se flere oplysninger om steder, så du kan bruge kortet, når din iPhone ikke har forbindelse til Wi-Fi eller mobilnetværk

• Forbedringer af Vejvisning med elkøretøj gør det muligt at få ruter baseret på tilgængelighed af ladestandere i realtid for understøttede ladestandere

Sundhed

• Refleksion over sindsstemning gør det muligt at registrere dine kortvarige følelser og daglige sindstilstande, vælge, hvilke faktorer der påvirker dig mest, og beskrive dine følelser

• Med interaktive diagrammer får du indblik i din sindsstemning, hvordan den har ændret sig over tid, og hvilke faktorer, der har indflydelse på den, f.eks. motion, søvn og minutter med mindfulness

• Evalueringer af mental sundhed kan hjælpe dig med at forstå din aktuelle risiko for depression og angst, og om du kunne have gavn af at få hjælp

• Skærmafstand bruger TrueDepth-kameraet, der bruges til Face ID, til at opfordre dig til at flytte enheden længere væk for at nedsætte belastningen af øjnene og reducere risikoen for nærsynethed hos børn

Anonymitet

• Advarsler om følsomt indhold kan slås til for at forhindre brugere i at se billeder, der indeholder nøgenhed, uventet i Beskeder, AirDrop, Kontaktplakater i appen Telefon og i beskeder i FaceTime

• Udvidede beskyttelsesfunktioner til børn i Sikker kommunikation registrerer nu videoer, der indeholder nøgenhed, udover fotos, som børn evt. modtager eller forsøger at sende i Beskeder, AirDrop, Kontaktplakater i appen Telefon, i beskeder i FaceTime og systemets fotovælger

• Forbedrede tilladelser til deling giver dig flere muligheder for at vælge, hvad du deler med apps, vha. en integreret fotovælger og en tilladelse til kun at føje emner til Kalender

• Beskyttelse mod sporing i links fjerner ekstra oplysninger fra links, der deles i Beskeder, Mail og i Privat Browser i Safari, som nogle websteder bruger i deres URL-adresser til at spore dig på tværs af andre websteder – og links fungerer stadig som forventet

Tilgængelighed

• Let tilgængelighed tilpasser apps og oplevelser, så du kun har de vigtigste funktioner i Telefon, FaceTime, Beskeder, Kamera, Fotos og Musik, herunder stor tekst, visuelle alternativer og fokuserede valg, der minimerer den kognitive belastning

• Med Livetale kan du skrive, hvad du vil sige, og få det læst op i telefonopkald, FaceTime-opkald og en-til-en-samtaler

• Peg og læs op i registreringsfunktionen i Forstørrelsesglas bruger iPhone til at læse tekst op på fysiske objekter med små tekstmærker, f.eks. tastaturer på døre og knapper på apparater

Denne version indeholder også andre funktioner og forbedringer:

• Kæledyr i albummet Personer i Fotos viser de enkelte kæledyr i albummet på samme måde som venner eller familiemedlemmer

• Widgetten Fotoalbum gør det muligt at vælge et bestemt album i appen Fotos, som skal vises i widgetten

• Deling af genstande i Find gør det muligt at dele et AirTag eller tilbehør, der er kompatibelt med Find-netværket, med op til fem andre personer

• Aktivitetshistorik i Hjem viser den seneste historik med hændelser for dørlåse, garageporte, sikkerhedssystemer og kontaktsensorer

• Integrerede PDF’er og scannede dokumenter i Noter vises i fuld bredde, så de er nemme at se og markere

• Nye Memoji-stickere i Tastatur inkluderer Glorie, Smørret grin og Smugkig

• Appgenveje i Tophit i Spotlight viser dig appgenveje til din næste handling, når du søger efter en app

• Fanen Deling i Fitness har fået et nyt design, der viser højdepunkter fra dine venners aktiviteter, f.eks. flest træninger i træk og præmier

• Log ind med e-mail eller telefonnummer gør det muligt at logge ind på din iPhone med en e-mailadresse eller et telefonnummer, der er tilføjet i din Apple-id-konto

• Nye tegneværktøjer i Freeform inkluderer en fyldepen, akvarelpensel, lineal m.m., så du kan skabe udtryksfulde tavler

• Optimering af Registrering af ulykke (iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max)

Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle områder eller på alle Apple-enheder. Du kan få flere oplysninger her:

https://www.apple.com/de/ios/ios-17

Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle områder eller på alle iPhone-modeller. Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her:

https://support.apple.com/de-de/HT201222

Veröffentlichungsdatum: