Serviceinformationscenter – Apple Watch

Læs mere om servicemuligheder, garanti og priser for Apple Watch.

Hvordan får jeg mit Apple Watch repareret?

Hvis du har problemer med dit Apple Watch, kan du prøve at genstarte det først. Du kan også ophæve pardannelsen med dit Apple Watch og derefter parre det igen.

Genstart af dit Apple Watch
Ophævelse af pardannelsen mellem Apple Watch og iPhone
Læs artikler fra Apple-support

Hvis du ikke kan løse problemet ved at udføre disse trin, kan du sende dit Apple Watch til et Apple-reparationscenter. Kontakt os, så giver vi dig en forsendelsesvejledning. Du kan også bede din Apple-autoriserede serviceudbyder om at indsende det for dig. Når du henter dit Apple Watch, kan vi give dig flere oplysninger om, hvordan det er serviceret.

Husk at ophæve pardannelsen med dit Apple Watch og fjerne Aktiveringslås, før du sender det ind til service. Når vi har modtaget dit Apple Watch, reparerer eller udskifter vi det hurtigst muligt. Hvis du har Apple Watch Edition, skal du kontakte Apple.

Start en serviceanmodning
Gør dit Apple Watch klar til service

Fjernelse af Aktiveringslås
Ophævelse af pardannelsen mellem Apple Watch og iPhone

Kontakt os

Kontakt os for at få gode råd fra en Apple-supportmedarbejder. Vi hjælper dig med at løse dit problem eller opretter service. Før du kontakter os, skal du have dit produkts serienummer, dit Apple-id og din adgangskode ved hånden.

Kontakt Apple
Find din Apple Watch-model
Find serienummeret på dit produkt
Find en Apple-autoriseret serviceudbyder

Hvor meget koster det?

Der opkræves ikke et gebyr, hvis problemet er dækket af garantien eller forbrugerlovgivningen. Hvis dit problem ikke er dækket, afhænger prisen af typen af service.

Se Apples priser for service uden for garantien
Tjek din garantistatus

Hvor lang tid går der?

Kilde

Omtrentlig tid

Send til Apple

Op til 5 arbejdsdage

Indlever det hos en Apple-autoriseret serviceudbyder

Spørg din servicerepræsentant

Afhængigt af hvor du får service, har du måske mulighed for at tjekke status for reparationen online.

Tjek status for din serviceanmodning

Dækning i henhold til Apples begrænsede garanti

Apples begrænsede garanti dækker produktionsfejl på dit produkt fra og med den oprindelige købsdato, og garantiperioden varierer, afhængigt af model. I diagrammet nedenfor kan du se garantiperioden for din model af Apple Watch. Vores garanti er i tillæg til de rettigheder, der gives i henhold til forbrugerlovgivningen.

Model

Garantiperiode

Apple Watch Sport

Et år

Apple Watch

Et år

Apple Watch Edition

To år

Tilbehør med Apple-logo

Et år

Apple Watch Edition, medfølgende tilbehør

To år

Vores garanti dækker ikke skader, der er opstået på grund af uheld eller uautoriserede ændringer. Se garantien for at få alle oplysninger. Du kan tjekke din garantistatus online og opdatere oplysningerne på dit købsbevis, hvis der er fejl i vores oplysninger.

Læs Apples begrænsede garanti
Tjek din garantistatus
Opdater dit købsbevis
Læs mere om forbrugerlovgivningen

Service uden for garantien

Service er uden for garantien, når:

• Dit Apple Watch har overskredet den berettigede garantiperiode eller dækningsperioden i henhold til forbrugerlovgivningen
  • Dit Apple Watch har et problem, der ikke er dækket af garantien eller forbrugerlovgivningen, f.eks. skade som følge af uheld eller skade, der er opstået på grund af uautoriserede ændringer

Vi kan måske reparere eller erstatte dit Apple Watch for et gebyr uden for garantien. Apple Watch-erstatningsenheden har fabriksindstillinger og er enten ny eller har samme funktionsmåde og pålidelighed som en ny. Apples begrænsede garanti er i tillæg til de rettigheder, der gives i henhold til forbrugerlovgivningen.

Se Apples priser for service uden for garantien
Læs Apples begrænsede garanti
Læs Apples vilkår og betingelser for reparation

Batteriservice

Hvis batteriet har en produktionsfejl, og det er dækket af Apples begrænsede garanti eller forbrugerlovgivningen, yder vi service af dit Apple Watch uden yderligere omkostninger.

Hvis dit Apple Watch ikke er dækket af garantien eller forbrugerlovgivningen, og vi konstaterer, at det kun kan holde 80 procent eller mindre af den oprindelige batterikapacitet, tilbyder vi batteriservice uden for garantien.

Vi bliver måske nødt til at teste dit produkt for at finde årsagen til problemet med dit batteri. Vores garanti dækker ikke batterier, der er slidt ved normal brug.

Hjælp til at oplade dit batteri
Læs om, hvordan du får bedre batterilevetid
Se Apples priser for batteriservice uden for garantien

Beskadiget skærm

Hvis skærmen på dit Apple Watch går i stykker ved et uheld, har du måske mulighed for at få dit Apple Watch erstattet for et gebyr uden for garantien. Apples garanti dækker ikke skader, der skyldes uheld eller forkert brug. Hvis din skærm revner på grund af en produktionsfejl, er den dækket af Apples garanti og forbrugerlovgivningen.

Prisen for service af en skærm, der går i stykker ved et uheld, afhænger af Apple Watch-modellen.

Se Apples priser for service
Bestilling af service

Apple-tilbehør

Tilbehør med Apple-logoet er dækket af vores garanti og forbrugerlovgivningen. Før du indleverer en magnetisk opladeræske til Apple Watch Edition, skal du tage alle løse dele i æsken ud og gemme dem. Kontakt Apple eller en Apple-autoriseret serviceudbyder for at få oplysninger om service.

Vi kan hjælpe dig med at returnere eller udskifte tilbehør fra andre producenter, du har købt hos Apple. Du kan få service eller support ved at kontakte producenten af tilbehøret.

Læs Apples begrænsede garanti for tilbehør
Kontakt Apple-support
Find en Apple-autoriseret serviceudbyder

Gør dit Apple Watch klar til service

• Oplad dit Apple Watch.
  • Ophæv pardannelsen mellem Apple Watch og din iPhone.
  • Afmonter din rem, og opbevar den sammen med dit opladerkabel og andet tilbehør. Det skal du bruge, når dit Apple Watch har været til service.
  • Sørg for, at du kender dit Apple-id og din adgangskode.

Ophævelse af pardannelsen mellem Apple Watch og iPhone
Fjernelse af aktiveringslås
Læs Apples fortrolighedspolitik

Efter service

Når du modtager dit Apple Watch, skal du indstille det på samme måde, som når du indstiller et nyt Apple Watch.

Vi giver garanti på vores service, herunder erstatningsdele, i 90 dage eller i den resterende periode af Apples garanti, alt efter hvilken periode der er længst. Det tilbyder vi, når du modtager service fra os eller fra en Apple-autoriseret serviceudbyder. Dette er i tillæg til de rettigheder, der gives i henhold til forbrugerlovgivningen.

Sådan konfigureres et Apple Watch