Serviceinformationscenter – Apple Watch

Læs mere om servicemuligheder, garanti og priser for Apple Watch.

Hvordan får jeg mit Apple Watch repareret?

Du kan løse mange problemer med Apple Watch ved at genstarte enheden. Du kan også ophæve pardannelsen mellem dit Apple Watch og din iPhone og derefter parre dem igen.

Hvis du ikke kan løse problemet ved at udføre disse trin, kan du aftale at sende dit Apple Watch til et Apple-reparationscenter. Vi giver dig en forsendelsesvejledning. Du kan også bede din Apple-autoriserede serviceudbyder om at indsende det for dig.

Husk at ophæve pardannelsen mellem dit Apple Watch og din iPhone, før du sender det til service. Når vi har modtaget dit Apple Watch, reparerer eller udskifter vi det hurtigst muligt. Hvis du har Apple Watch Edition i guld, skal du kontakte Apple.

Start en serviceanmodning
Læs flere artikler fra Apple-support

Hvor meget koster det?

Der opkræves ikke et gebyr, hvis problemet er dækket af garantien eller forbrugerlovgivningen. Hvis dit problem ikke er dækket, afhænger prisen af typen af service.

Se Apples priser for service uden for garantien
Tjek din garantistatus

Hvor lang tid går der?

Afhængigt af typen af service kan reparationen eller udskiftningen af din enhed tage op til 5 arbejdsdage. Når vi har modtaget dit Apple Watch, kan du tjekke status for din serviceanmodning.

Dækning i henhold til Apples begrænsede garanti

Apples begrænsede garanti dækker produktionsfejl på dit produkt fra og med den oprindelige købsdato. Garantiperioden varierer afhængigt af model. I diagrammet nedenfor kan du se garantiperioden for din model af Apple Watch. Vores garanti er i tillæg til de rettigheder, der gives i henhold til forbrugerlovgivningen.

Model

Garantiperiode

Apple Watch (aluminium),
Apple Watch (rustfrit stål),
Apple Watch Nike+

Et år

Watch-tilbehør med Apple-mærket
(remme ikke omfattet)

Et år

Apple Watch Hermès

To år

Apple Watch Edition

To år

Apple Watch Edition, medfølgende tilbehør

To år

Vores garanti dækker ikke skader, der er opstået som følge af uheld eller uautoriserede ændringer. Du kan tjekke din garantistatus online og opdatere oplysningerne i dit købsbevis, hvis der er fejl i vores oplysninger.

Læs mere om forbrugerlovgivningen

Service uden for garantien

Service er ikke dækket af garantien og sker mod betaling, når:

• Dit Apple Watch har overskredet den berettigede garantiperiode.
  • Dit Apple Watch har et problem, der ikke er dækket af garantien eller forbrugerlovgivningen, f.eks. skade som følge af uheld.

Vi kan muligvis reparere eller erstatte dit Apple Watch mod et gebyr for service uden for garantien. I visse tilfælde skal du muligvis betale hele erstatningsværdien, f.eks. i forbindelse med en uoprettelig skade eller uautoriserede ændringer.

Apple Watch-erstatningsenheden har fabriksindstillinger og er enten ny eller har samme funktionsmåde og pålidelighed som en ny.

Se Apples priser for service uden for garantien
Læs Apples vilkår og betingelser for reparation

Batteriservice

Hvis batteriet har en produktionsfejl, og det er dækket af Apples begrænsede garanti eller forbrugerlovgivningen, yder vi service af dit Apple Watch uden yderligere omkostninger.  Vores garanti dækker ikke batterier, der er slidt ved normal brug. Vi tilbyder batteriservice uden for garantien mod betaling.

Vi bliver muligvis nødt til at teste dit produkt for at finde årsagen til problemet med dit batteri.

Hjælp til at oplade dit batteri
Læs om, hvordan du får bedre batterilevetid
Se Apples priser for batteriservice uden for garantien

Beskadiget skærm

Hvis skærmen på dit Apple Watch går i stykker ved et uheld, har du måske mulighed for at få dit Apple Watch erstattet mod et gebyr for service uden for garantien. Apples garanti dækker ikke skader, der skyldes uheld eller forkert brug. Hvis din skærm revner på grund af en produktionsfejl, er den dækket af Apples garanti og forbrugerlovgivningen.

Prisen for service af en skærm, der går i stykker ved et uheld, afhænger af Apple Watch-modellen.

Se Apples priser for service
Bestilling af service

Apple-tilbehør

Tilbehør med Apple-mærket er dækket af vores garanti og forbrugerlovgivningen. Før du indleverer en magnetisk opladeræske til Apple Watch Edition, skal du tage alle løse dele i æsken ud og gemme dem. Kontakt Apple eller en Apple-autoriseret serviceudbyder for at få oplysninger om service.

Vi kan hjælpe dig med at returnere eller udskifte tilbehør fra andre producenter, du har købt hos Apple. Du kan få service eller support ved at kontakte producenten af tilbehøret.

Kontakt Apple-support
Få service til din Apple Watch Hermès-rem

Udlandsrejser med dit Apple Watch

Hvis dit Apple Watch har et elektronisk SIM-kort, understøtter det ikke roaming på tværs af grænser med din eksisterende plan. Du kan optimere ydeevnen i dit Apple Watch under udlandsrejser ved at slå LTE-funktionerne fra på din enhed.

Se vores supportartikel for at få flere oplysninger om indstilling af dit eSIM-kort.
Læs mere om Apple Watch-mobilfunktioner

Gør dit Apple Watch klar til service

• Oplad dit Apple Watch.
  • Ophæv pardannelsen mellem Apple Watch og din iPhone.
  • Afmonter din rem, og opbevar den sammen med dit opladerkabel og andet tilbehør. Det skal du bruge, når dit Apple Watch har været til service.
  • Sørg for, at du kender dit Apple-id og din adgangskode.

Ophævelse af pardannelsen mellem Apple Watch og iPhone
Læs Apples anonymitetspolitik

Efter service

Når du modtager dit Apple Watch, skal du indstille det på samme måde, som når du indstiller et nyt Apple Watch.

Vi giver garanti på vores service, herunder erstatningsdele, i 90 dage eller i den resterende periode af Apples garanti, alt efter hvilken periode der er længst. Vi tilbyder denne garanti, når du modtager service fra os eller fra en Apple-autoriseret serviceudbyder. Dette er i tillæg til de rettigheder, der gives i henhold til forbrugerlovgivningen.

Indstilling af dit Apple Watch