Serviceinformationscenter for iPod

Læs mere om servicemuligheder, garanti og priser for iPod.

Hvordan får jeg repareret min iPod?

Apple tilbyder mange måder, du kan få support og service på til din iPod. Vælg det, der passer dig bedst. Vores supportartikler indeholder måske svaret på dit spørgsmål. Eller vi kan hjælpe dig med spørgsmål om batteriet, revner på skærmen eller andre problemer.

Læs Apples supportartikler

Kontakt os

Kontakt os for at få gode råd fra en Apple-supportmedarbejder. Vi hjælper dig med at løse dit problem eller opretter en reparation. Før du kontakter os, skal du have din iPods serienummer, dit Apple-id og din adgangskode ved hånden.

Find serienummeret på din iPod
Find en Apple-autoriseret serviceudbyder
Start en supportanmodning

Indsend den

Kontakt os, så sender vi dig en kasse til din iPod. Hvis du sender din iPod til os, reparerer eller erstatter vi den hurtigst muligt. Hvis du har en iPod shuffle eller iPod nano, kan du aftale, at Apple skal sende et erstatningsprodukt til dig, før du returnerer det originale produkt til os.

Sikkerhedskopier din iPod, og klargør den til service
Start en serviceanmodning

Indlever den

Hvis du ønsker personlig hjælp, skal du indlevere din iPod hos en Apple-autoriseret serviceudbyder.  Hvis du har en iPod touch, skal du være sikker på, at du kender dit Apple-id og din adgangskode, før du indleverer den.

Find en Apple-autoriseret serviceudbyder
Sikkerhedskopier din iPod, og klargør den til service

Hvor meget koster det?

Der opkræves ikke et gebyr, hvis problemet er dækket af garantien, AppleCare Protection Plan eller forbrugerbeskyttelsesloven. Hvis dit problem ikke er dækket, afhænger prisen af typen af reparation. Hvis vi ikke kan reparere din iPod, kan det være nødvendigt at udskifte den.

Se Apples priser for reparation
Tjek din garantidækning

Hvor lang tid går der?

Reparationsmåde

Omtrentlig tid

Send til Apple

3-5 arbejdsdage

Indlever hos en Apple-autoriseret serviceudbyder

Spørg din repræsentant

Medtag indgravering ved erstatning

10 arbejdsdage

Afhængigt af hvor du får service, har du måske mulighed for at tjekke status for reparationen online.

Tjek status for din serviceanmodning

Dækning i henhold til Apples begrænsede garanti

Vores begrænsede garanti dækker defekter på din iPod og tilbehør med Apple-logoet i ét år fra købsdatoen. Apples begrænsede garanti er i tillæg til de rettigheder, der gives i henhold til forbrugerbeskyttelsesloven.

Vores garanti dækker ikke skader, der er opstået på grund af uheld eller uautoriserede ændringer. Se garantien for at få alle oplysninger. Du kan tjekke din garantistatus online og opdatere oplysningerne på dit købsbevis, hvis der er fejl i vores oplysninger.

Læs Apples begrænsede garanti
Tjek din garantistatus
Opdater dit købsbevis
Læs mere om forbrugerbeskyttelsesloven

Kan jeg købe yderligere dækning til min iPod?

AppleCare Protection Plan giver op til to års teknisk telefonsupport fra vores eksperter og yderligere muligheder for hardwareservice med start fra den oprindelige købsdato af din iPod. Du kan købe AppleCare Protection Plan de første 12 måneder, efter du har købt din iPod.

Du har måske også rettigheder i henhold til forbrugerbeskyttelsesloven. Fordelene ved Apples begrænsede garanti og AppleCare Protection Plan er i tillæg til de rettigheder, der er fastsat i forbrugerbeskyttelsesloven.

Læs mere om AppleCare Protection Plan

Service uden for garantien

Reparationer er ikke dækket af garantien, når:

• Din iPod er mere end ét år gammel
  • Din iPod har et problem, der ikke er dækket af garantien eller forbrugerbeskyttelsesloven, f.eks. skade som følge af uheld eller skade, der er opstået på grund af uautoriserede ændringer

Vi kan måske reparere din iPod mod et gebyr for service uden for garantien. Hvis vi ikke kan reparere den, skal du måske have den erstattet. Din erstatnings-iPod er enten ny eller har samme funktionsmåde og pålidelighed som en ny. Kontakt en servicemedarbejder for at få flere oplysninger. Apples begrænsede garanti er i tillæg til de rettigheder, der gives i henhold til forbrugerbeskyttelsesloven.

Se Apples gebyrer for service uden for garantien
Læs Apples begrænsede garanti
Læs Apples vilkår og betingelser for reparation

Batteriservice

Apples begrænsede garanti dækker et defekt batteri, men den dækker ikke almindelig slitage. Vi bliver måske nødt til at teste din iPod for at finde årsagen til problemet med dit batteri.

Hvis der er en fabrikationsfejl i dit batteri, og den er dækket af vores garanti, AppleCare Protection Plan eller forbrugerbeskyttelsesloven, erstatter vi din iPod uden ekstra omkostninger.

Hvis du er dækket af AppleCare Protection Plan, og dit iPod-batteri kun kan oplades til 80 procent eller mindre af den oprindelige kapacitet, yder vi service på din iPod uden omkostninger.

Hvis din batteriservice ikke er dækket af en garanti, AppleCare eller forbrugerbeskyttelsesloven, kan vi reparere eller erstatte din iPod mod betaling.

Læs om, hvordan du får bedre batterilevetid
Se Apples priser for batteriservice uden for garantien
Læs mere om AppleCare Protection Plan for iPod

Reparation af skærm

Hvis skærmen på din iPod bliver ødelagt, kan vi måske reparere den mod et gebyr for service uden for garantien. Reparation af skærmen er ikke dækket af Apples garanti. Prisen for service afhænger af modellen af din iPod. Hvis din skærm revner på grund af en defekt, er den dækket af Apples garanti og forbrugerbeskyttelsesloven.

Vi kører en diagnosticeringstest for at se, om din iPod skal repareres andre steder. Hvis den skal det, giver vi dig besked om det.

Se Apples priser for reparation
Læs mere om AppleCare Protection Plan

Apple-tilbehør

Det tilbehør med Apple-logoet, der leveres i kassen sammen med din iPod, herunder strømforsyningen, er dækket af vores garanti og forbrugerbeskyttelsesloven. Det er også dækket af AppleCare Protection Plan eller AppleCare+. Du kan få yderligere serviceoplysninger ved at kontakte Apple eller en Apple-autoriseret serviceudbyder.

Læs Apples begrænsede garanti for tilbehør
Kontakt Apple-support
Find en Apple-autoriseret serviceudbyder

Gør din iPod klar til service

• Sikkerhedskopier din iPod med iTunes, eller brug iCloud, hvis du har en iPod touch. Du skal bruge sikkerhedskopien for at gendanne dit indhold, hvis vi nulstiller eller erstatter din iPod.
  • Sørg for, at du kender dit Apple-id og din adgangskode.
  • Behold dine kabler og andet tilbehør, når enheden er til service.

Sikkerhedskopier din iPod
Gør din iPod touch klar til service
Læs Apples fortrolighedspolitik

Efter service

Når du får din iPod tilbage fra service, skal du gendanne dine data fra din sikkerhedskopi.

Vi giver garanti på vores service, herunder erstatningsdele, i 90 dage eller i den resterende periode for Apples garanti eller AppleCare-produktdækningen, alt efter hvilken periode der er længst. Det tilbyder vi, hver gang du modtager service fra os eller fra en Apple-autoriseret serviceudbyder. Dette har ingen indflydelse på dine rettigheder i henhold til forbrugerbeskyttelsesloven.

Gendan fra en sikkerhedskopi