Reparation af iPhone-skærm

Ulykker sker. Hvis din skærm får en revne, kan vi hjælpe.

Supportmuligheder

Reparation efter indlevering

Lav en aftale hos en Apple-autoriseret serviceudbyder. Teknikerne alle disse steder modtager Apple-uddannelse. De leverer service i samme høje kvalitet og med ægte Apple-reservedele. Deres reparationer er godkendt af Apple.

Du skal kende dit Apple-id og din adgangskode og huske at sikkerhedskopiere din iPhone, før du sender den til reparation.

Reparation ved indsendelse

Kontakt os, så sender vi straks en kasse til dig, som din iPhone kan sendes i. Du kan derefter arrangere forsendelse til et Apple-reparationscenter, når det passer dig.

For at lette reparationsprocessen skal du gøre din iPhone klar før service. Nedenfor kan du se hvordan.

Læs om, hvordan du gør din iPhone klar til at blive repareret

Reparation af skærmen

Det kan du forvente

Nogle steder tilbyder reparation af skærmen samme dag. Hvis du sender din iPhone direkte til et af Apples reparationscentre, eller hvis teknikerne skal sende den for dig, returneres den eller bliver klar til afhentning i løbet af ca. 6-8 dage.

Omkostninger for udskiftning af iPhone-skærm i Danmark

Priserne på reparation i dette diagram gælder kun for beskadigede skærme. Hvis der er andre skader på din iPhone, skal du betale ekstra omkostninger. Hvis din iPhone er dækket af AppleCare+, skal du se afsnittet AppleCare+.

Priserne for service uden for garantien gælder kun reparationer, der er udført af Apple. Apple-autoriserede serviceudbydere har muligvis andre priser.

Omkostninger for udskiftning af iPhone 13-skærm i Danmark

iPhone 13 Reparation af skærm (uden for garantien)
iPhone 13 Pro Max 2.809,27 DKK
iPhone 13 Pro 2.399,27 DKK
iPhone 13 2.399,27 DKK
iPhone 13 mini 1.929,27 DKK

Omkostninger for udskiftning af iPhone 12-skærm i Danmark

iPhone 12 Reparation af skærm (uden for garantien)
iPhone 12 Pro Max 2.809,27 DKK
iPhone 12 Pro 2.399,27 DKK
iPhone 12 2.399,27 DKK
iPhone 12 mini
1.929,27 DKK

Omkostninger for udskiftning af iPhone 11-skærm i Danmark

iPhone 11 Reparation af skærm (ikke dækket af garantien)
iPhone 11 Pro Max 2.809,27 DKK
Phone 11 Pro 2.399,27 DKK
iPhone 11 1.739,27 DKK

Omkostninger for udskiftning af iPhone X-skærm i Danmark

iPhone X Reparation af skærm (ikke dækket af garantien)
iPhone XS Max 2.809,27 DKK
iPhone XS 2.399,27 DKK
iPhone X 2.399,27 DKK
iPhone XR 1.739,27 DKK

Omkostninger for udskiftning af iPhone 8-skærm i Danmark

iPhone 8 Reparation af skærm (ikke dækket af garantien)
iPhone 8 Plus 1.469,27 DKK
iPhone 8 1.289,27 DKK

Omkostninger for udskiftning af iPhone 7-skærm i Danmark

iPhone 7 Reparation af skærm (ikke dækket af garantien)
iPhone 7 Plus 1.469,27 DKK
iPhone 7 1.289,27 DKK

Omkostninger for udskiftning af iPhone 6-skærm i Danmark

iPhone 6 Reparation af skærm (ikke dækket af garantien)
iPhone 6s Plus 1.469,27 DKK
iPhone 6s 1.289,27 DKK
iPhone 6 1.299 DKK

Omkostninger for udskiftning af iPhone SE-skærm i Danmark

iPhone SE

Reparation af skærm (uden for garantien)
iPhone SE (3. generation) 1.389,27 DKK
iPhone SE (2. generation) 1.299 DKK
iPhone SE 1.389,27 DKK

Omkostninger for udskiftning af iPhone 5-skærm i Danmark

iPhone 5

Reparation af skærm (ikke dækket af garantien)

iPhone 5s

1.299 DKK

Se priser på andre iPhone-reparationer

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inklusive moms og et forsendelsesgebyr på 90,27 DKK, som vi kun opkræver, hvis vi skal sende din iPhone. Skader som følge af uheld er ikke dækket af Apples garanti. Hvis din skærm ikke virker på grund af en produktionsfejl, er reparationen muligvis dækket af Apples garanti eller forbrugerlovgivningen.

Er din iPhone dækket af AppleCare+?

Hvis du har et abonnement på AppleCare+, kan du bruge det til at få dækning for reparation af din skærm. AppleCare+ giver dig teknisk support fra eksperter og hardwaredækning fra Apple, inklusive dækning ved skade som følge af uheld. Hver hændelse med skade som følge af uheld er underlagt et servicegebyr. Hvis du ikke har et abonnement på AppleCare+, skal du betale et gebyr for service uden for garantien.

iPhone-model Reparation af skærm (AppleCare+ dækning)
Alle berettigede iPhone-modeller 199 kr

Ved du ikke, om du er dækket? Tjek, om du har AppleCare+ dækning, ved at indtaste dit iPhone-serienummer.

Læs mere om AppleCare+

Ægte reservedele

Det er vigtigt at bruge ægte Apple-reservedele for at udføre reparationer i høj kvalitet. Besøg en Apple-autoriseret serviceudbyder for at sikre, at du får et produkt tilbage, der virker, som det skal.

Flere oplysninger

Læs mere om reparation og service af iPhone
Tjek reparationsstatus for din iPhone

Garanti og juridiske oplysninger

Læs Apples begrænsede garanti
Læs mere om forbrugerlovgivningen
Opdater dit købsbevis
Tjek din dækningsstatus
Læs Apples anonymitetspolitik