Reparation af iPhone-skærm

Ulykker sker. Hvis din skærm får en revne, kan vi hjælpe.

Supportmuligheder

Indlever enheden

Lav en aftale hos en Apple-autoriseret serviceudbyder. Teknikerne alle disse steder modtager Apple-uddannelse. De leverer service i samme høje kvalitet og med ægte Apple-reservedele. Deres reparationer er godkendt af Apple.

Du skal kende dit Apple-id og din adgangskode og huske at sikkerhedskopiere din iPhone, før du sender den til reparation.

Indsend enheden

Kontakt os, så sender vi straks en kasse til dig, som din iPhone kan sendes i. Du kan derefter arrangere forsendelse til et Apple-reparationscenter, når det passer dig.

For at lette reparationsprocessen skal du gøre din iPhone klar før service. Nedenfor kan du se hvordan.

Start en serviceanmodning
Læs om, hvordan du gør din iPhone klar til at blive repareret

Det kan du forvente

Nogle steder tilbyder reparation af skærmen samme dag. Hvis du sender din iPhone direkte til et af Apples reparationscentre, eller hvis teknikerne skal sende den for dig, returneres den eller bliver klar til afhentning i løbet af ca. 6-8 dage.

Omkostninger for udskiftning af iPhone-skærm i Danmark

Priserne på reparation i dette diagram gælder kun for beskadigede skærme. Hvis der er andre skader på din iPhone, skal du betale ekstra omkostninger. Priserne gælder kun reparationer, der er udført af Apple. Apple-autoriserede serviceudbydere har muligvis andre priser.

iPhone-model Reparation af skærm (ikke dækket af garantien)
iPhone XS Max 2.772,25 DKK
iPhone XS,
iPhone X
2.372,25 DKK
iPhone XR 1.722,25 DKK
iPhone 8 Plus,
iPhone 7 Plus
1.472,25 DKK
iPhone 8,
iPhone 7
1.292,25 DKK
iPhone 6s Plus 1.472,25 DKK
iPhone 6s,
iPhone 6 Plus
1.292,25 DKK
iPhone 6 1.142,25 DKK
iPhone SE, iPhone 5s,
iPhone 5c
1.142,25 DKK

Se priser på andre iPhone-reparationer

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inklusive moms og et forsendelsesgebyr på 93,75 DKK, som vi kun opkræver, hvis vi skal sende din iPhone. Skader som følge af uheld er ikke dækket af Apples garanti. Hvis din skærm ikke virker på grund af en produktionsfejl, er reparationen muligvis dækket af Apples garanti eller forbrugerlovgivningen.

Ægte reservedele

Det er vigtigt at bruge ægte Apple-reservedele for at udføre reparationer i høj kvalitet. Besøg en Apple-autoriseret serviceudbyder for at sikre, at du får et produkt tilbage, der virker, som det skal.

Flere oplysninger

Læs mere om reparation og service af iPhone
Tjek reparationsstatus for din iPhone

Garanti og juridiske oplysninger

Læs Apples begrænsede garanti
Læs mere om forbrugerlovgivningen
Opdater dit købsbevis
Tjek din dækningsstatus