Priser på service til iPhone

Læs mere om prisen på service til iPhone.

Følgende priser gælder for Apples service. Priser og vilkår kan variere i forhold til andre serviceudbydere. Alle priser er i danske kroner og omfatter moms og et fragtgebyr på DKK 93,75. Fragtgebyret pålægges, hvis vi skal sende din iPhone. Vi tester dit produkt for at finde det endelige servicegebyr.

Der kan ydes service for de fleste problemer. Vi giver dig besked om, hvorvidt vi kan reparere din iPhone, og om, hvilken service du kan få.

Din iPhone-service kan være dækket af garantien eller af forbrugerlovgivningen.

Tjek din dækning
Find din iPhone-model
Se Apples vilkår og betingelser for reparation

Prisen på service til Apple iPhone – Danmark

Model Reparation af skærm Batteriservice Gebyr for service
uden for garantien
iPhone 7 Plus DKK 1,342.25 DKK 722.25 DKK 2.993,25
iPhone 7 DKK 1,182.25 DKK 722.25 DKK 2,722.25
iPhone 6s Plus DKK 1.342,25 DKK 722,25 DKK 2.822,25
iPhone 6s DKK 1.182,25 DKK 722,25 DKK 2.592,25
iPhone 6 Plus DKK 1.342,25 DKK 722,25 DKK 2.822,25
iPhone 6 DKK 1.182,25 DKK 722,25 DKK 2.592,25
iPhone SE DKK 1.182,25 DKK 722,25 DKK 2.342,25
iPhone 5s DKK 1.182,25 DKK 722,25 DKK 2.342,25
iPhone 5c DKK 1.182,25 DKK 722,25 DKK 2.342,25
iPhone 5 DKK 1.182,25 DKK 722,25 DKK 2.342,25
iPhone 4s Se gebyr for service uden for garantien DKK 722,25 DKK 1.742,25

Din erstatnings-iPhone er ny eller svarer til en ny. Hvis din oprindelige iPhone har fået en skade som følge af uheld eller misbrug, kan der måske ikke ydes service.

Læs mere om disse servicer på siden for service til iPhone.

Læs mere om service til iPhone

Reparation af skærm

Hvis du via internettet eller pr. telefon beder om en reparation af skærmen, reserverer vi midlertidigt gebyret for service uden for garantien på dit kreditkort. Dette dækker prisen for reparation af din skærm og andre mulige skader. Når vi modtager din iPhone, tester vi den. Hvis der ikke er andre skader end en beskadiget skærm på din iPhone, opkræver vi kun servicegebyret for reparation af skærmen.

Batteriservice

Service af dit iPhone-batteri kan være dækket af garantien eller af forbrugerlovgivningen. Hvis ikke, tilbyder vi batteriservice uden for garantien.

Andre servicer

Der kan udføres andre servicer uden for garantien, hvis din iPhone er dækket og kan repareres. Hvis den er alvorligt beskadiget som følge af et uheld, eller hvis den ikke fungerer på grund af uautoriserede ændringer, er den ikke dækket.