Priser på service til iPhone

Læs mere om prisen på service til iPhone.

Følgende priser gælder for Apples service. Priser og vilkår kan variere i forhold til andre serviceudbydere. Alle priser er i danske kroner og inklusive moms og et fragtgebyr på 93,75 DKK. Fragtgebyret pålægges, hvis vi skal sende din iPhone. Vi tester dit produkt for at finde det endelige servicegebyr.

Der kan ydes service for de fleste problemer. Vi giver dig besked om, hvorvidt vi kan reparere din iPhone, og om, hvilken service du kan få.

Din iPhone-service kan være dækket af garantien eller af forbrugerlovgivningen.

Tjek din dækning
Find din iPhone-model
Se Apples vilkår og betingelser for reparation

Prisen på service til Apple iPhone – Danmark

Model Reparation af skærm Batteriservice Gebyr for service uden for garantien
iPhone 7 Plus 1.342,25 DKK 722,25 DKK 2.993,25 DKK
iPhone 7 1.182,25 DKK 722,25 DKK 2.722,25 DKK
iPhone 6s Plus 1.342,25 DKK 722,25 DKK 2.822,25 DKK
iPhone 6s 1.182,25 DKK 722,25 DKK 2.592,25 DKK
iPhone 6 Plus 1.342,25 DKK 722,25 DKK 2.822,25 DKK
iPhone 6 1.182,25 DKK 722,25 DKK 2.592,25 DKK
iPhone SE 1.182,25 DKK 722,25 DKK 2.342,25 DKK
iPhone 5s 1.182,25 DKK 722,25 DKK 2.342,25 DKK
iPhone 5c 1.182,25 DKK 722,25 DKK 2.342,25 DKK
iPhone 5 1.182,25 DKK 722,25 DKK 2.342,25 DKK
iPhone 4s Se gebyr for service uden for garantien 722,25 DKK 1.742,25 DKK

Din erstatnings-iPhone er ny eller svarer til en ny. Hvis din oprindelige iPhone har fået en skade som følge af uheld eller misbrug, kan der måske ikke ydes service.

Læs mere om disse servicer på siden for service til iPhone.

Læs mere om service til iPhone

Reparation af skærm

Hvis du via internettet eller pr. telefon beder om en reparation af skærmen, reserverer vi midlertidigt gebyret for service uden for garantien på dit kreditkort. Dette dækker prisen for reparation af din skærm og andre mulige skader. Når vi modtager din iPhone, tester vi den. Hvis der ikke er andre skader end en beskadiget skærm på din iPhone, opkræver vi kun servicegebyret for reparation af skærmen.

Batteriservice

Service af dit iPhone-batteri kan være dækket af garantien eller af forbrugerlovgivningen. Hvis ikke, tilbyder vi batteriservice uden for garantien.

AirPods

Hvis dine AirPods eller opladerholderen har brug for service, er der ikke noget gebyr, hvis problemet er dækket under Apples et-årige begrænsede garanti eller forbrugerlovgivningen.

Vores garanti dækker et defekt batteri, men ikke slitage fra almindelig brug.  Hvis batterikapaciteten på dine AirPods eller opladerholderen forringes med tiden, kan du udskifte dem mod et batteriservicegebyr.

Hvis dine AirPods eller opladerholderen bliver beskadiget ved et uheld, kan du betale et gebyr for service uden for garantien. Og hvis du mister en AirPod eller opladerholderen, kan vi erstatte den mod et gebyr.

Model Batteriservice Uden for garantien Mistet
AirPods 429 DKK pr. stk. 599 DKK pr. stk. 599 DKK pr. stk.
Opladerholder 429 DKK 599 DKK 599 DKK

Alle priser er i danske kroner og inklusive moms. Forsendelse (hvis nødvendig) koster yderligere 93,75 DKK.

Læs Apples begrænsede garanti

Andre servicer

Der kan udføres andre servicer uden for garantien, hvis din iPhone er dækket og kan repareres. Hvis den er alvorligt beskadiget som følge af et uheld, eller hvis den er uanvendelig på grund af uautoriserede ændringer, er den ikke dækket.