Priser på service til iPhone

Priser på Apple-reparationer i Denmark

iPhone-reparationer

De priser, der vises her, gælder for iPhone-reparationer, der udføres af Apple. Priser og vilkår kan variere i forhold til andre serviceudbydere. Service af din iPhone er måske dækket af garantien, forbrugerlovgivningen eller AppleCare Protection Plan.

Se Apples vilkår og betingelser for reparation
Se priser på reparation af et andet Apple-produkt
Læs mere om forbrugerlovgivningen
Start en serviceanmodning

Vores reparationstjenester for skærme

Reparation af skærme skyldes som regel en skade som følge af uheld, der ikke dækkes af Apples begrænsede garanti. Hvis din skærm revner på grund af en produktionsfejl, er den dækket af Apples garanti og forbrugerlovgivningen.

Prisen på service til Apple iPhone – Danmark

Følgende priser gælder reparationer af skærme og øvrige reparationer, der udføres af Apple, som ikke er dækket af garantien. Priser og vilkår kan variere i forhold til andre serviceudbydere.

Model Kun skærm (ikke dækket af garantien) Øvrige reparationer (ikke dækket af garantien)
iPhone 7 Plus 1.342,25 DKK 2.993,25 DKK
iPhone 7 1.182,25 DKK 2.722,25 DKK
iPhone 6s Plus 1.342,25 DKK 2.822,25 DKK
iPhone 6s 1.182,25 DKK 2.592,25 DKK
iPhone 6 Plus 1.342,25 DKK 2.822,25 DKK
iPhone 6 1.182,25 DKK 2.592,25 DKK
iPhone SE 1.182,25 DKK 2.342,25 DKK
iPhone 5s, iPhone 5c,
iPhone 5s
1.182,25 DKK 2.342,25 DKK
iPhone 4s Se gebyrer for "øvrige reparationer" 1.742,25 DKK

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inklusive moms og et forsendelsesgebyr på 93,75 DKK, som vi kun opkræver, hvis vi skal sende din iPhone. Hvis vi skal erstatte din iPhone, er erstatningsproduktet nyt eller svarende til et nyt. Hvis problemet med din iPhone skyldes en alvorlig skade, der er sket som følge af uheld eller misbrug, kan der måske ikke ydes service.

Identificer din iPhone-model
Se priser på service til iPhone i et andet land

Batteriservice

Batteriservice til din iPhone er muligvis dækket af din garanti, AppleCare Protection Plan eller forbrugerlovgivningen. Hvis ikke, skal du betale et gebyr for batteriservice uden for garantien som vist nedenfor.

Batteriservice Dækket af garantien eller af AppleCare Service uden for garantien
For alle iPhone-modeller DKK 0 722,25 DKK

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inklusive moms og et forsendelsesgebyr på 93,75 DKK, som vi kun opkræver, hvis vi skal sende din iPhone.

Øvrige servicer

Der skal måske udføres andre reparationer på din iPhone, f.eks. knappen Hjem, kameraet på bagsiden eller skade som følge af væskekontakt. Ikke alle skader kan repareres. Hvis din iPhone har fået en uoprettelig skade som følge af uheld, eller hvis den er uanvendelig efter uautoriserede ændringer, kan det være nødvendigt at købe et erstatningsprodukt.

Kontakt Apple-support
Returnering til serviceinformationscenter for iPhone
Tjek din dækning

AirPods

Hvis dine AirPods eller opladerholderen har brug for service, skal der ikke betales et gebyr, hvis problemet er dækket under Apples etårige begrænsede garanti eller forbrugerlovgivningen.

Vores garanti dækker et defekt batteri, men ikke slitage fra almindelig brug.  Hvis batterikapaciteten på dine AirPods eller opladerholderen forringes med tiden, kan du udskifte dem mod et gebyr for batteriservice.

Hvis dine AirPods eller opladerholderen bliver beskadiget ved et uheld, kan du betale et gebyr for service uden for garantien. Og hvis du mister en AirPod eller opladerholderen, kan vi erstatte den mod et gebyr.

Model Batteriservice Uden for garantien Mistet
AirPods 429 DKK pr. stk. 599 DKK pr. stk. 599 DKK pr. stk.
Opladerholder 429 DKK 599 DKK 599 DKK

Alle priser er i danske kroner og inklusive moms. Forsendelse (hvis nødvendig) koster yderligere 93,75 DKK.

Læs Apples begrænsede garanti

Det kan du forvente

Når du anmoder om at få repareret skærmen eller udskiftet batteriet, reserveres der et midlertidigt beløb på dit kreditkort til dækning af det maksimale reparationsgebyr. Dette beløb dækker yderligere skader, vi måtte finde under reparationsprocessen. Hvis der ikke er yderligere skader på din iPhone, opkræver vi kun gebyret for den anmodede reparation af skærmen eller batteriservice.