Priser på iPhone-service

Priser på Apple-reparationer i Danmark

iPhone-reparationer

De priser, der vises her, gælder for iPhone-reparationer, der udføres af Apple. Priser og vilkår kan variere i forhold til andre serviceudbydere. Service af din iPhone er måske dækket af garantien, forbrugerlovgivningen eller AppleCare Protection Plan.

Se Apples vilkår og betingelser for reparation
Se priser på reparation af et andet Apple-produkt
Læs mere om forbrugerlovgivningen
Start en serviceanmodning

Priser på reparation af iPhone-skærm

Følgende priser på skærmreparation gælder i følgende tilfælde:

• Du skal udskifte skærmen pga. en skade som følge af uheld eller forkert håndtering af enheden. Skader som følge af uheld dækkes ikke af Apples garanti.
  • Skærmen på din iPhone er gået i stykker, mens garantien stadig gælder.
  • Skærmen virker ikke længere, og din iPhone er ikke dækket af Apples garanti eller forbrugerlovgivningen.

Hvis din iPhone har en skade som følge af uheld, som ikke er begrænset til skærmen, skal du se gebyrerne for "Øvrige reparationer".

Model Kun reparation af skærm  Øvrige reparationer (ikke dækket af garantien)
iPhone 8 Plus 1.541,25 DKK 3.392,25 DKK
iPhone 8 1.342,25 DKK 2.993,25 DKK
iPhone 7 Plus 1.541,25 DKK 2.993,25 DKK
iPhone 7 1.342,25 DKK 2.722,25 DKK
iPhone 6s Plus
1.541,25 DKK 2.822,25 DKK
iPhone 6s 1.342.25 DKK 2.592,25 DKK
iPhone 6 Plus 1.342,25 DKK 2.822,25 DKK
iPhone 6 1.182,25 DKK 2.592,25 DKK
iPhone SE, iPhone 5s, iPhone 5c,
iPhone 5s
1.182,25 DKK 2.312,25 DKK
iPhone 4s Se gebyrer for "øvrige reparationer" 1.742,25 DKK

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inklusive moms og et forsendelsesgebyr på 93,75 DKK, som vi kun opkræver, hvis vi skal sende din iPhone. Hvis vi skal erstatte din iPhone, er erstatningsproduktet nyt eller svarende til et nyt. Hvis problemet med din iPhone skyldes en alvorlig skade, der er sket som følge af uheld eller forkert brug, kan der måske ikke ydes service.

Identificering af iPhone-model
Se priser på iPhone-service i et andet land

Batteriservice

Service af dit iPhone-batteri er måske dækket af garantien eller af forbrugerlovgivningen. Hvis ikke, skal du betale et gebyr for batteriservice uden for garantien som vist nedenfor.

Batteriservice Service under garantien Service uden for garantien
Alle berettigede iPhone-modeller 0 DKK 629 DKK

Alle priser er i danske kroner (DKK) inklusive moms. Hvis din iPhone skal sendes, tillægges et forsendelsesgebyr på 93,75 DKK.

Øvrige servicer

Der skal måske udføres andre reparationer på din iPhone, f.eks. på knappen Hjem, på kameraet på bagsiden eller i forbindelse med væskeskader. Ikke alle skader kan repareres. Hvis din iPhone har fået en uoprettelig skade som følge af uheld, eller hvis den er uanvendelig efter uautoriserede ændringer, kan det være nødvendigt at købe et erstatningsprodukt.

Kontakt Apple-support
Returnering til Serviceinformationscenter for iPhone
Tjek din dækning

AirPods

Få flere oplysninger og priser på siden for service og reparation af AirPods.

Det kan du forvente

Når du anmoder om at få repareret skærmen eller udskiftet batteriet, reserveres der et midlertidigt beløb på dit kreditkort til dækning af det maksimale reparationsgebyr. Dette beløb dækker yderligere skader, vi måtte finde under reparationsprocessen. Hvis der ikke er yderligere skader på din iPhone, opkræver vi kun gebyret for den anmodede reparation af skærmen eller batteriservice.