Reparation af batteri og strøm på iPhone

Udskiftning af iPhone-batteri

Hvis din iPhone er dækket af garantien, AppleCare Protection Plan eller forbrugerlovgivningen, udskifter vi dit batteri uden beregning. Ved du ikke, om du er dækket? Se, om du har AppleCare Protection Plan ved at indtaste serienummeret på din iPhone.

Hvis din iPhone har skader, som påvirker udskiftningen af batteriet, f.eks. en revnet skærm, skal dette problem løses, før batteriet kan udskiftes. I visse tilfælde kan der være omkostninger forbundet med reparationen.

I diagrammet nedenfor kan du se priserne for udskiftning af batteriet for alle iPhone-modeller.

Start en anmodning om udskiftning af batteriet

Priser for udskiftning af iPhone-batteri – Danmark

iPhone-model Service under garantien Service uden for garantien
iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max,
iPhone XR
0 DKK 549 DKK
iPhone SE,
iPhone 6, iPhone 6 Plus,
iPhone 6s, iPhone 6s Plus,
iPhone 7 og iPhone 7 Plus,
iPhone 8, iPhone 8 Plus,
og alle andre kvalificerede modeller
0 DKK 379 DKK

Disse priser gælder kun reparationer af batterier, der er foretaget af Apple. Den pris, der tilbydes af de forskellige Apple-autoriserede serviceudbydere, kan variere. Der tillægges et forsendelsesgebyr på 93,75 DKK, hvis din iPhone skal sendes i forbindelse med reparationen, og den ikke er dækket af garantien eller AppleCare Protection Plan. Alle priser er i danske kroner (DKK) inklusive moms.

Start en anmodning om batteriservice

Dine muligheder for reparation

Indsend enheden til reparation

Du behøver ikke vente på at få en aftale eller indlevere din enhed i en butik. Vi sender straks en kasse til dig, som din iPhone kan sendes i. Arranger levering til et Apple-reparationscenter, så udskifter vi dit batteri og sender din iPhone tilbage til dig i løbet af ca. 6-8 dage.

Indlever enheden til reparation

Lav en aftale med et af vores Apple-autoriserede servicesteder. Vi vil forsøge at løse problemet med din iPhone under dit besøg. I mere komplekse sager er vi måske nødt til at sende den til et Apple-reparationscenter. Hvis vi gør det, er din iPhone klar til afhentning i løbet af højst 9 dage.

Hvis du vil beskytte dine data, kan du læse om, hvordan du gør din iPhone klar til service.

Start en serviceanmodning

Strømproblemer med din iPhone

Nogle strømproblemer med en iPhone skyldes andre faktorer end batteriet. Hvis du ikke kan tænde din iPhone, kan du følge disse trin for at se, om det løser problemet.

Vi tester din iPhone for at se, om der er problemer med batteriet eller andre strømproblemer. Hvis der er strømproblemer med din iPhone, som ikke skyldes batteriet, oplyser vi om prisen på reparationen, når vi har fundet årsagen. Du kan få identificeret dit problem og træffe aftale om service ved at starte en serviceanmodning.

Flere oplysninger

Tjek reparationsstatus af din iPhone

Få flere oplysninger fra serviceinformationscenteret for iPhone

Læs mere om forskelle mellem Apple-certificerede reparationer

Kontakt Apple-support

Garanti og juridiske oplysninger

Læs Apples begrænsede garanti

Opdater dit købsbevis

Læs mere om forbrugerlovgivningen

Tjek din garantistatus

Ombytnings- og reparationsudvidelsesprogrammer

iPhone 6s-program for problemer med uventet nedlukning