Reparation og service af iPhone

Reparation af skærm

Du kan få udskiftet en revnet iPhone-skærm hos en af vores Apple-autoriserede serviceudbydere.

De bruger alle ægte Apple-reservedele og præcisionsudstyr til at sikre, at din skærm fungerer som ny, når den er repareret. Nogle tilbyder service samme dag.

Lav en aftale, eller anmod om service

Udskiftning af batteri

Du kan få udskiftet dit iPhone-batteri hos en Apple-autoriseret serviceudbyder. Vores autoriserede serviceudbydere bruger ægte Apple-reservedele.

Apples begrænsede garanti dækker et batteri, der ikke virker på grund af et produktionsproblem, men den dækker ikke batterier, der er slidt op efter normal brug. Omkostningerne for at få udskiftet et batteri afhænger af din iPhone-model, og om problemet er dækket af garantien, AppleCare+ eller forbrugerlovgivningen.

Hvis din iPhone er dækket af et AppleCare-abonnement, og batteriet kun kan oplades til 80 % af dets oprindelige kapacitet eller derunder, yder vi service til produktet uden beregning.

Lav en aftale, eller anmod om service
Se priser for udskiftning af batteri

Andre reparationer af iPhone

Skal din telefon repareres på grund af andre problemer med f.eks. knappen Hjem, indikator for væskekontakt eller tilbehør?

• Hvis problemet med din iPhone er dækket af Apples garanti eller forbrugerlovgivningen, opkræves der ikke noget gebyr. Dette omfatter ikke skader som følge af uheld, som kræver betaling.
  • Hvis din iPhone blev beskadiget, og du har AppleCare+, omfatter dækningen skader som følge af uheld. Hver hændelse er underlagt en selvrisiko som vist nedenfor.
  • Hvis din iPhone blev beskadiget, og du ikke har AppleCare+, varierer dit reparationsgebyr afhængigt af reparationen, og det kan beløbe sig op til gebyret for service uden for garantien som vist nedenfor. Disse priser for service uden for garantien gælder for reparationer, der udføres af Apple. Apple-autoriserede serviceudbydere har muligvis andre priser.

Ved du ikke, om du er dækket? Tjek din dækning ved at indtaste dit iPhone-serienummer.

Læs mere om AppleCare+ til iPhone

Omkostninger for andre iPhone-reparationer i Danmark

Priserne på reparation i dette diagram gælder kun service, der er udført af Apple. Apple-autoriserede serviceudbydere har muligvis andre priser.

iPhone 12 Anden skade (uden for garantien)
iPhone 12 Pro Max
5.052,25 DKK
iPhone 12 Pro 4.632,25 DKK
iPhone 12 3.692,25 DKK
iPhone 12 mini
3.292,25 DKK
iPhone 11 Anden skade (uden for garantien)
iPhone 11 Pro Max 5.052,25 DKK
Phone 11 Pro 4.632,25 DKK
iPhone 11 3.292,25 DKK
iPhone X Anden skade (uden for garantien)
iPhone XS Max 5.052,25 DKK
iPhone XS 4.632,25 DKK
iPhone X 4.632,25 DKK
iPhone XR 3.292,25 DKK
iPhone 8 Anden skade (uden for garantien)
iPhone 8 Plus 3.292,25 DKK
iPhone 8 2.982,25 DKK
iPhone 7 Anden skade (uden for garantien)
iPhone 7 Plus 2.982,25 DKK
iPhone 7 2.712,25 DKK
iPhone 6 Anden skade (uden for garantien)
iPhone 6s Plus 2.772,25 DKK
iPhone 6s 2.522,25 DKK
iPhone 6 Plus 2.772,25 DKK
iPhone 6 2.522,25 DKK

iPhone SE

Anden skade (uden for garantien)
iPhone SE (2. generation) 2.362,25 DKK
iPhone SE 2.362,25 DKK

iPhone 5

Anden skade (uden for garantien)

iPhone 5s

2.362,25 DKK

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inklusive moms og et forsendelsesgebyr på 93,25 DKK, som vi kun opkræver, hvis vi skal sende din iPhone.

Hvis du har AppleCare+, omfatter det dækning af to skader som følge af uheld, som du kan bruge til reparation af skærmen eller andre slags skader på din iPhone, f.eks. væskeskader eller reparation af glasset på bagsiden. Hver hændelse er underlagt en selvrisiko. Hvis du ikke har AppleCare+, skal du betale et gebyr for service uden for garantien for den pågældende type reparation.

iPhone-model Kun reparation af skærm
(AppleCare+ selvrisiko)
Anden skade
(AppleCare+ selvrisiko)
Alle berettigede iPhone-modeller 199 DKK 599 DKK

Ved du ikke, om du er dækket? Tjek, om du har AppleCare+ dækning ved at indtaste dit iPhone-serienummer.

Læs mere om AppleCare+ aftaler
Se gebyrer for service uden for garantien for reparationer af iPhone-skærme

Ægte reservedele

Det er vigtigt at bruge ægte Apple-reservedele for at udføre reparationer i høj kvalitet. Besøg en Apple-autoriseret serviceudbyder for at sikre, at du får et produkt tilbage, der virker, som det skal.

Apple-tilbehør

Tilbehør med Apple-logoet, herunder strømforsyningen, er dækket af vores garanti og forbrugerlovgivningen. Tilbehør med Apple-logoet, der medfølger i kassen med dit produkt, er også dækket af dit abonnement på AppleCare+. Du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte din operatør, Apple eller en Apple-autoriseret serviceudbyder.

Læs om Apples begrænsede garanti for tilbehør
Kontakt Apple-support
Kontakt din mobiloperatør

Express Replacement Service

Express Replacement Service er en af fordelene i dit abonnement på AppleCare+.

Læs mere om Express Replacement til iPhone

Gør dit produkt klar til reparation

Før din iPhone skal til service, skal du udføre et par trin for at beskytte dine data, f.eks. oprette en sikkerhedskopi og slå Find min iPhone fra.

Læs om, hvordan du gør din iPhone klar til at blive repareret