Serviceinformationscenter for iPhone

Læs mere om servicemuligheder, garanti og priser for iPhone.

Hvordan får jeg min iPhone repareret?

Apple tilbyder mange service- og supportmuligheder for din iPhone. Vælg den løsning, der passer dig bedst. Vores supportartikler indeholder måske svaret på dit spørgsmål. Eller vi kan hjælpe dig med at reparere ødelagte skærme, udskifte batterier eller løse andre problemer.

Læs Apples supportartikler

Kontakt os

Kontakt os for at få gode råd fra en Apple-supportmedarbejder. Vi hjælper dig med at løse dit problem eller oprette en reparation. Før du kontakter os, skal du have dit iPhone-serienummer samt dit Apple-id og din adgangskode klar.

Find din iPhone-model
Find serienummeret på dit produkt
Start en supportanmodning

Indsend enheden

Kontakt os, så arrangerer vi forsendelse af din iPhone. Send os din iPhone, og så returnerer vi den til dig hurtigst muligt.

Start en serviceanmodning
Sikkerhedskopier din iPhone, og klargør den til service

Indlever enheden

Hvis du ønsker personlig hjælp, skal du indlevere produktet til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller til din operatør. Sørg for, at du kender dit Apple-id og din adgangskode, inden du besøger os.

Find en Apple-autoriseret serviceudbyder
Kontakt din operatør
Sikkerhedskopier din iPhone, og klargør den til service

Hvor meget koster det?

Der skal ikke betales noget gebyr, hvis problemet er dækket af garantien eller forbrugerlovgivningen. Hvis dit problem ikke er dækket, afhænger prisen af typen af reparation.

Se Apples priser for reparation
Tjek din garantidækning

Hvor lang tid går der?

Reparationsmåde Omtrentlig tid
Enheden sendes til Apple 6-8 dage
Enheden indleveres til en Apple-autoriseret serviceudbyder Op til 7 dage*
Indlever til din operatør Spørg din repræsentant
*Der kan være mulighed for reparation samme dag.

Afhængigt af hvor du får service, har du måske mulighed for at tjekke status for reparationen online.

Tjek status for din serviceanmodning

Dækning i henhold til Apples begrænsede garanti

Apples begrænsede garanti dækker produktionsfejl på dit produkt og på tilbehør med Apple-logoet i ét år fra købsdatoen. Vores garanti er i tillæg til de rettigheder, der gives i henhold til forbrugerlovgivningen.

Vores garanti dækker ikke skader, der er opstået som følge af uheld eller uautoriserede ændringer. Se garantien for at få alle oplysninger. Du kan tjekke din status for garanti online og opdatere oplysningerne på dit købsbevis, hvis der er fejl i vores oplysninger.

Læs Apples begrænsede garanti
Tjek din status for garanti
Opdater dit købsbevis
Læs mere om forbrugerlovgivningen

Service uden for garantien

Reparationer er ikke dækket af garantien, hvis følgende er tilfældet:

• Din iPhone er mere end et år gammel
  • Din iPhone har et problem, der ikke er dækket af garantien eller forbrugerlovgivningen, f.eks. skade som følge af uheld eller skade, der er opstået på grund af uautoriserede ændringer

Vi kan måske reparere eller erstatte dit produkt for et gebyr uden for garantien. Din iPhone-erstatningsenhed er enten ny eller har samme ydeevne og pålidelighed som en ny. Apples begrænsede garanti er i tillæg til de rettigheder, der gives i henhold til forbrugerlovgivningen.

Se Apples priser for service uden for garantien
Læs Apples begrænsede garanti

Batteriservice

Apples begrænsede garanti dækker et defekt batteri, men ikke slitage fra almindelig brug. Vi bliver måske nødt til at teste dit produkt for at finde årsagen til problemet med dit batteri.

Hvis dit batteri har en produktionsfejl og det er dækket af vores garanti eller forbrugerlovgivningen, yder vi service på batteriet uden yderligere omkostninger. Hvis service af dit iPhone-batteri ikke er dækket, kan vi erstatte dit batteri mod et gebyr.

Læs om, hvordan du får bedre batterilevetid
Se Apples priser for batteriservice uden for garantien

Reparation af skærm

Hvis din iPhone-skærm er ødelagt, kan vi muligvis reparere den. Prisen for at reparere den afhænger af din iPhone-model samt eventuel yderligere skade. Skade, der skyldes uheld eller forkert brug, er ikke dækket af Apples garanti.

Vi kører en diagnosticeringstest for at se, om der skal udføres andre reparationer af din iPhone. Hvis det er tilfældet, giver vi dig besked.

Se Apples priser for reparation
Opret en reparation

Apple-tilbehør

Tilbehør med Apple-logoet, herunder strømforsyningen, er dækket under vores garanti og forbrugerlovgivningen. Du kan få yderligere serviceoplysninger ved at kontakte din operatør, Apple eller en Apple-autoriseret serviceudbyder.

Læs Apples begrænsede garanti for tilbehør
Kontakt Apple-support

Gør din iPhone klar til service

• Sikkerhedskopier din iPhone med iCloud eller iTunes. Du skal bruge sikkerhedskopien til at gendanne dit indhold, hvis vi er nødt til at nulstille eller udskifte din iPhone.
  • Sørg for, at du kender dit Apple-id og din adgangskode.

Hvis du indsender din iPhone, skal du desuden gøre følgende:

• Hvis din iPhone har et SIM-kort, skal du tage det ud og beholde det.
  • Behold dine kabler og andet tilbehør, når enheden skal til service.
  • Læs hele vejledningen til, hvordan du gør din iPhone klar til service.

Sikkerhedskopier din iPhone
Gør din iPhone klar til service
Læs Apples anonymitetspolitik

Efter service

Når du får din iPhone tilbage fra service, har den muligvis et nyt operativsystem. Hvis din iPhone bruger et SIM-kort, skal du sætte det i. Sluk for din iPhone, og følg de trin, du ser på skærmen. Når du har afsluttet indstillingsprocessen, skal du gendanne dine data fra sikkerhedskopien.

Vi yder garanti på vores service, herunder erstatningsdele, i 90 dage eller i den resterende dækningsperiode af Apples garanti, alt efter hvilken periode der er længst. Dette er i tillæg til de rettigheder, der gives i henhold til forbrugerlovgivningen. Det tilbyder vi, hver gang du modtager service fra os eller fra en Apple-autoriseret serviceudbyder.

Gendan fra en sikkerhedskopi