Reparation og service af iPhone

Reparation af skærm

Du kan få udskiftet en revnet iPhone-skærm hos en af vores Apple-autoriserede serviceudbydere.

De bruger alle ægte Apple-reservedele og præcisionsudstyr til at sikre, at din skærm fungerer som ny, når den er repareret. Nogle tilbyder service samme dag.

Lav en aftale, eller anmod om service

Udskiftning af batteri

Du kan få udskiftet dit iPhone-batteri hos en Apple-autoriseret serviceudbyder. Vores autoriserede serviceudbydere bruger ægte Apple-reservedele.

Apples begrænsede garanti dækker et batteri, der ikke virker på grund af en produktionsfejl, men den dækker ikke batterier, der er slidt op efter normal brug. Omkostningerne for at få udskiftet et batteri afhænger af din iPhone-model, og om problemet er dækket af garantien eller forbrugerlovgivningen.

Lav en aftale, eller anmod om service
Se priser for udskiftning af batteri

Andre reparationer af iPhone

Skal din telefon repareres på grund af andre problemer med f.eks. knappen Hjem, indikator for væskekontakt eller tilbehør?

• Hvis problemet med din iPhone er dækket af Apples garanti eller forbrugerlovgivningen, opkræves der ikke noget gebyr. Dette omfatter ikke skader som følge af uheld, som kræver betaling.
  • Hvis din iPhone var beskadiget, varierer dit reparationsgebyr afhængigt af reparationen, og det kan beløbe sig op til gebyret for service uden for garantien nedenfor. Disse priser for service uden for garantien gælder for reparationer, der udføres af Apple. Apple-autoriserede serviceudbydere har muligvis andre priser.

Ved du ikke, om du er dækket? Tjek din dækning ved at indtaste dit iPhone-serienummer.

Omkostninger for andre iPhone-reparationer i Danmark

Priserne på reparation i dette diagram gælder kun service, der er udført af Apple. Apple-autoriserede serviceudbydere har muligvis andre priser.

Model   Øvrige reparationer (ikke dækket af garantien)
iPhone XS Max, iPhone 11 Pro Max   DKK 5.052,25
iPhone XS, iPhone X, iPhone 11 Pro   DKK 4.632,25
iPhone XR, iPhone 11   DKK 3.392,25
iPhone 8 Plus   DKK 3.392,25
iPhone 8   DKK 2.982,25
iPhone 7 Plus   DKK 2.982,25
iPhone 7   DKK 2.732,25
iPhone 6s Plus   DKK 2.772,25
iPhone 6s   DKK 2.522,25
iPhone 6 Plus   DKK 2.772,25
iPhone 6   DKK 2.522,25
iPhone SE, iPhone 5s, iPhone 5c   DKK 2.272,25

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inklusive moms og et forsendelsesgebyr på 93,75 DKK, som vi kun opkræver, hvis vi skal sende din iPhone.

Ægte reservedele

Det er vigtigt at bruge ægte Apple-reservedele for at udføre reparationer i høj kvalitet. Besøg en Apple-autoriseret serviceudbyder for at sikre, at du får et produkt tilbage, der virker, som det skal.

Apple-tilbehør

Tilbehør med Apple-logoet, herunder strømforsyningen, er dækket af vores garanti og forbrugerlovgivningen. Du kan få yderligere serviceoplysninger ved at kontakte din mobiloperatør.

Læs om Apples begrænsede garanti for tilbehør
Kontakt Apple-support
Kontakt din mobiloperatør

Gør dit produkt klar til reparation

Før din iPhone skal til service, skal du udføre et par trin for at beskytte dine data, f.eks. oprette en sikkerhedskopi og slå Find min iPhone fra.

Læs om, hvordan du gør din iPhone klar til at blive repareret