Serviceinformationscenter for iPhone

Læs mere om servicemuligheder, garanti og priser for iPhone.

Hvordan får jeg repareret min iPhone?

Apple tilbyder mange måder, du kan få support og service på til din iPhone. Vælg det, der passer dig bedst. Vores supportartikler indeholder måske svaret på dit spørgsmål. Ellers kan vi hjælpe dig med at reparere beskadigede skærme, udskifte batterier og løse andre problemer.

Læs Apples supportartikler

Kontakt os

Kontakt os for at få gode råd fra en Apple-supportmedarbejder. Vi hjælper dig med at løse dit problem eller opretter en reparation. Før du kontakter os, skal du have din iPhones serienummer, dit Apple-id og din adgangskode ved hånden.

Find din iPhone-model
Find serienummeret på dit produkt
Start en supportanmodning

Indsend den

Kontakt os, så arrangerer vi forsendelse af din iPhone. Send din iPhone til os, så sender vi den hurtigst muligt tilbage til dig.

Start en serviceanmodning
Sikkerhedskopier din iPhone, og klargør den til service

Indlever den

Hvis du vil have personlig hjælp, skal du indlevere dit produkt til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller din operatør. Sørg for at kende dit Apple-id og din adgangskode inden besøget.

Find en Apple-autoriseret serviceudbyder
Kontakt din operatør
Sikkerhedskopier din iPhone, og klargør den til service

Hvor meget koster det?

Der opkræves ikke et gebyr, hvis problemet er dækket af garantien eller forbrugerbeskyttelsesloven. Hvis dit problem ikke er dækket, afhænger prisen af typen af reparation.

Se Apples priser for reparation
Tjek din garantidækning

Hvor lang tid går der?

Reparationsmåde Omtrentlig tid
Send til Apple 7-9 hverdage
Indlever til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller operatør Spørg din repræsentant

Afhængigt af hvor du får service, har du måske mulighed for at tjekke status for reparationen online.

Tjek status for din serviceanmodning

Dækning i henhold til Apples begrænsede garanti

Apples begrænsede garanti dækker produktionsfejl på dit produkt og tilbehør med Apple-logoet i ét år fra købsdatoen. Vores garanti er i tillæg til de rettigheder, der gives i henhold til forbrugerbeskyttelsesloven.

Vores garanti dækker ikke skader, der er opstået på grund af uheld eller uautoriserede ændringer. Se garantien for at få alle oplysninger. Du kan tjekke din garantistatus online og opdatere oplysningerne på dit købsbevis, hvis der er fejl i vores oplysninger.

Læs Apples begrænsede garanti
Tjek din garantistatus
Opdater dit købsbevis
Læs mere om forbrugerbeskyttelsesloven

Service uden for garantien

Reparationer er ikke dækket af garantien, når:

• Din iPhone er mere end ét år gammel
  • Din iPhone har et problem, der ikke er dækket af garantien eller forbrugerbeskyttelsesloven, f.eks. skade som følge af uheld eller skade, der er opstået på grund af uautoriserede ændringer

Vi kan måske reparere eller erstatte dit produkt mod et gebyr for service uden for garantien. Din erstatnings-iPhone er enten ny eller har samme funktionsmåde og pålidelighed som en ny. Apples begrænsede garanti er i tillæg til de rettigheder, der gives i henhold til forbrugerbeskyttelsesloven.

Se Apples gebyrer for service uden for garantien
Læs Apples begrænsede garanti

Batteriservice

Apples begrænsede garanti dækker et defekt batteri, men den dækker ikke almindelig slitage. Vi bliver måske nødt til at teste dit produkt for at finde årsagen til problemet med dit batteri.

Hvis batteriet har en produktionsfejl, og det er dækket af vores garanti eller forbrugerbeskyttelsesloven, yder vi service uden yderligere omkostninger. Hvis batteriservice ikke er dækket for din iPhone, kan vi udskifte batteriet mod et gebyr.

Læs om, hvordan du får bedre batterilevetid
Se Apples gebyrer for batteriskift uden for garantien

Reparation af skærm

Hvis skærmen på din iPhone er beskadiget, kan vi muligvis reparere den. Prisen for reparationen afhænger af din iPhone-model, og om der er yderligere skader. Skader, der skyldes uheld eller misbrug, dækkes ikke af Apples garanti.

Vi kører en diagnosticeringstest for at se, om din iPhone skal repareres andre steder. Hvis den skal det, giver vi dig besked om det.

Se Apples priser for reparation
Bestil en reparation

Apple-tilbehør

Tilbehør med Apple-logoet, herunder strømforsyningen, dækkes af vores garanti og af forbrugerbeskyttelsesloven. Du kan få yderligere serviceoplysninger ved at kontakte din operatør, Apple eller en Apple-autoriseret serviceudbyder.

Læs Apples begrænsede garanti for tilbehør
Kontakt Apple-support

Gør din iPhone klar til service

• Sikkerhedskopier din iPhone med iCloud eller iTunes. Du skal bruge sikkerhedskopien for at gendanne dit indhold, hvis vi nulstiller eller erstatter din iPhone.
  • Sørg for, at du kender dit Apple-id og din adgangskode.

Hvis du indsender din iPhone, skal du desuden gøre følgende:

• Hvis der sidder et SIM-kort i din iPhone, skal du tage det ud og beholde det.
  • Behold dine kabler og andet tilbehør, når enheden er til service.
  • Læs hele vejledningen i, hvordan du gør din iPhone klar til service.

Sikkerhedskopier din iPhone
Klargør din iPhone til service
Læs Apples fortrolighedspolitik

Efter service

Din iPhone kan have et nyt operativsystem, når du får den tilbage fra service. Hvis din iPhone bruger et SIM-kort, skal du sætte det i. Tænd for din iPhone, og følg vejledningen på skærmen. Gendan dine data fra sikkerhedskopien, når du er færdig med konfigurationen.

Vi giver garanti på vores service, herunder erstatningsdele, i 90 dage eller i den resterende periode af Apples garantidækning, alt efter hvilken periode der er længst. Dette er i tillæg til de rettigheder, der gives i henhold til forbrugerbeskyttelsesloven. Det tilbyder vi, hver gang du modtager service fra os eller fra en Apple-autoriseret serviceudbyder.

Gendan fra en sikkerhedskopi