Kredit ved udskiftning af batteri for iPhone med udløbet garanti

Apple tilbyder en kredit på 400 kr. til kunder, der har betalt for udskiftning af batteri for iPhone 6 eller nyere enheder med udløbet garanti mellem 1. januar 2017 og 28. december 2017. Berettigede udskiftninger af batterier blev foretaget af et Apple-autoriseret servicested – Apple Store, et Apple-reparationscenter eller en Apple-autoriseret serviceudbyder.

Kreditten på 400 kr. leveres som en elektronisk overførsel eller indsættes på det kreditkort, der er brugt til at betale for udskiftningen af batteriet.

Apple kontakter berettigede kunder via e-mail mellem 23. maj 2018 og 27. juli 2018 med en vejledning i, hvordan kreditten opnås.

Hvis du ikke har modtaget en e-mail fra Apple den 1. august 2018, men mener, at du er berettiget til en kredit i overensstemmelse med nævnte vilkår, bedes du kontakte Apple senest 31. december 2018. Bemærk, at der i visse tilfælde kræves et servicebevis hos et Apple-autoriseret servicested.

Yderligere oplysninger

Udskiftning af batteri for iPhone inden for garantien berettiger ikke til denne kredit.

Den 28. december 2017 annoncerede Apple en prisreduktion i forbindelse med udskiftning af batteri for iPhone 6 eller nyere enheder med udløbet garanti, som er gældende indtil slutningen af 2018.