Serviceinformationscenter for iPad

Læs mere om servicemuligheder, garanti og priser for iPad.

Hvordan får jeg min iPad repareret?

Apple tilbyder mange måder, du kan få support og service på til din iPad. Vælg den løsning, der passer dig bedst. Vores supportartikler indeholder måske svaret på dit spørgsmål. Eller vi kan hjælpe dig med problemer, som f.eks. ødelagte skærme eller batteriservice.

Læs artikler fra Apple-support

Kontakt os

Kontakt os for at få gode råd fra en Apple-supportmedarbejder. Vi hjælper dig med at løse dit problem eller opretter service. Før du kontakter os, skal du have dit produkts serienummer, dit Apple-id og din adgangskode ved hånden.

Find din iPad-model
Find produktets serienummer
Start en supportanmodning

Indsend den

Kontakt os, så sender vi dig en kasse til din iPad. Hvis du sender din iPad til os, reparerer eller erstatter vi den hurtigst muligt.

Start en serviceanmodning
Sikkerhedskopier din iPad, og klargør den til service

Indlever den

Du kan få personlig hjælp ved at kontakte en Apple-autoriseret serviceudbyder. Sørg for, at du kender dit Apple-id og din tilhørende adgangskode, før du indleverer den.

Find en Apple-autoriseret serviceudbyder
Sikkerhedskopier din iPad, og klargør den til service

Hvor meget koster det?

Der opkræves ikke et gebyr, hvis problemet er dækket af garantien, AppleCare Protection Plan eller forbrugerbeskyttelsesloven. Hvis dit problem ikke er dækket, skal du måske betale for din service.

Se Apples priser for batteriservice, der ikke er dækket af garantien
Tjek din garantistatus

Hvor lang tid går der?

Reparationsmåde

Omtrentlig tid

Send til Apple

Op til 5 arbejdsdage

Indlever hos en Apple-autoriseret serviceudbyder

Spørg din servicerepræsentant

Medtag indgravering ved erstatning

Op til 10 arbejdsdage

Afhængigt af hvor du får service, har du måske mulighed for at tjekke status for reparationen online.

Tjek din reparationsstatus

Dækning i henhold til Apples begrænsede garanti

Apples begrænsede garanti dækker produktionsfejl på din iPad og tilbehør med Apple-logoet i ét år fra købsdatoen. Apples begrænsede garanti er i tillæg til de rettigheder, der gives i henhold til forbrugerbeskyttelsesloven.

Vores garanti dækker ikke skader, der er opstået på grund af uheld eller uautoriserede ændringer. Se garantien for at få alle oplysninger. Du kan tjekke din garantistatus online og opdatere oplysningerne på dit købsbevis, hvis der er fejl i vores oplysninger.

Læs Apples begrænsede garanti
Tjek din garantistatus
Opdater dit købsbevis
Læs mere om forbrugerlovgivningen

Kan jeg købe yderligere dækning til min iPad?

Med AppleCare Protection Plan får du telefonsupport fra eksperter samt yderligere servicemuligheder dit hardware i op til to år fra den dag, du har købt din iPad. Du kan købe AppleCare Protection Plan de første måneder, efter du har købt din iPad.

Du har måske også rettigheder i henhold til forbrugerbeskyttelsesloven. Fordelene ved Apples begrænsede garanti og AppleCare Protection Plan er i tillæg til de rettigheder, der er fastsat i forbrugerbeskyttelsesloven.

Læs mere om AppleCare Protection Plan for iPad

Service uden for garantien

Reparationer er ikke dækket af garantien, når:

• Din iPad er mere end ét år gammel
  • Din iPad har et problem, der ikke er dækket af garantien eller forbrugerbeskyttelsesloven, f.eks. skade som følge af uheld eller skade, der er opstået på grund af uautoriserede ændringer

Vi kan måske reparere eller erstatte din iPad mod et gebyr for service uden for garantien. Din iPad-erstatningsenhed er enten ny eller har samme funktionsmåde og pålidelighed som en ny. Apples begrænsede garanti er i tillæg til de rettigheder, der gives i henhold til forbrugerbeskyttelsesloven.

Se Apples gebyrer for service uden for garantien
Læs Apples begrænsede garanti
Læs Apples vilkår og betingelser for reparation

Batteriservice

Hvis batteriet har en produktionsfejl, og det er dækket af Apples begrænsede garanti, AppleCare Protection Plan eller forbrugerlovgivningen, yder vi service uden yderligere omkostninger. Vores garanti dækker ikke batterier, der er slidt ved normal brug.

Vi bliver måske nødt til at teste dit produkt for at finde årsagen til problemet med dit batteri. Hvis din iPad ikke er dækket, kan du få den erstattet mod et gebyr.

Hvis du er dækket af AppleCare Protection Plan, og dit iPad-batteri kun kan oplades til 80 procent eller mindre af den oprindelige kapacitet, yder vi service på dit produkt uden omkostninger.

Læs om, hvordan du får bedre batterilevetid
Se Apples priserfor batteriservice, der ikke er dækket af garantien
Læs mere om AppleCare Protection Plan for iPad

Reparation af skærm

Hvis skærmen på din iPad går i stykker ved et uheld, kan du muligvis få din iPad erstattet mod et gebyr for skader, der ikke er dækket af garantien. Skader som følge af uheld dækkes ikke af Apples garanti. Hvis din skærm revner på grund af en produktionsdefekt, er den dækket af Apples garanti og forbrugerbeskyttelsesloven.

Prisen for service på en skærm, der skades som følge af uheld, afhænger af iPad-modellen.

Se Apples priser for batteriservice, der ikke er dækket af garantien
Bestil service

Apple-tilbehør

Tilbehør med Apple-varemærket er dækket af vores garanti og forbrugerlovgivningen. Tilbehør, der medfølger i kassen med dit produkt, er også dækket af din nuværende AppleCare Protection Plan. Du kan få yderligere serviceoplysninger ved at kontakte Apple eller en Apple-autoriseret serviceudbyder.

Læs Apples begrænsede garanti for tilbehør
Kontakt Apple-support
Find en Apple-autoriseret serviceudbyder

Gør din iPad klar til service

• Sikkerhedskopier din iPad med iTunes eller iCloud. Du skal bruge sikkerhedskopien for at gendanne dit indhold, hvis vi nulstiller eller erstatter din iPad.
  • Sørg for, at du kender dit Apple-id og din adgangskode.

Hvis du indsender din iPad, skal du desuden gøre følgende:

• Hvis der sidder et SIM-kort i din iPad, skal du tage det ud og beholde det.
  • Behold dine kabler og andet tilbehør, når enheden er til service.
  • Læs hele vejledningen i, hvordan du gør din iPad klar til service.

Sikkerhedskopier din iPad
Gør din iPad klar til service
Læs Apples fortrolighedspolitik

Efter service

Når du modtager din iPad, skal du gendanne dataene fra din sikkerhedskopi.

Vi yder garanti på vores service, herunder erstatningsdele, i 90 dage eller i den resterende dækningsperiode af Apples garanti eller AppleCare Plan, alt efter hvilken periode der er længst. Det tilbyder vi, hver gang du modtager service fra os eller fra en Apple-autoriseret serviceudbyder. Dette er i tillæg til de rettigheder, der gives i henhold til forbrugerlovgivningen.

Gendan fra en sikkerhedskopi

Express Replacement Service

Vi ved, hvor vigtig din iPad er for dig. Hvis du skal have den erstattet med det samme, kan vores Express Replacement Service tilbyde hurtig levering. Vi kan sende en erstatnings-iPad med det samme og medsende emballage, så du kan returnere dit oprindelige produkt.

Express Replacement Service er inkluderet som et gode i AppleCare Protection Plan eller AppleCare+. Tjenesten levere din erstatnings-iPad hurtigere, men den dækker ikke nogen omkostninger for dit produkt, som f.eks. erstatning eller senere gebyrer. Vi fastsætter disse gebyrer, når vi har modtaget din oprindelige enhed. I mellemtiden kan du begynde at bruge din erstatnings-iPad.

Læs mere om Express Replacement Service
Se Apples servicegebyr