Service og reparation af iPad

Læs om, hvordan du får din iPad repareret, hvor meget det koster, og hvor lang tid det tager.

Hvordan får jeg min iPad repareret?

Vælg den service- og reparationsmulighed, der passer bedst til dig.

Indsend den: Anmod om en kasse, og send din iPad til Apples reparationscenter.

Indlever den: Opret en aftale hos en Apple-autoriseret serviceudbyder.

Start en serviceanmodning

Prisen på service til iPad – Danmark

Hvor meget koster det?

Hvis problemet med din iPad er dækket af din garanti eller forbrugerlovgivningen, skal du ikke betale et gebyr. Ellers opfattes reparationer for at være uden for garantien (og ikke dækket), hvis et af følgende forhold er til stede:

• Din iPad er mere end ét år gammel.
  • Skærmen på din iPad er ødelagt ved et uheld. Skader som følge af uheld er ikke dækket af Apples garanti.
  • Din iPad har andre typer skader som følge af uheld eller problemer, der skyldes uautoriserede ændringer.

Hvis problemet med din iPad ikke er dækket, skal du betale gebyr for service uden for garantien.

iPad-model

Gebyr for service uden for garantien

iPad mini, iPad mini 2

1.592,25 DKK

iPad mini 3, iPad mini 4

2.342,25 DKK

iPad 2,
iPad Air,
iPad 5. generation,
iPad 6. generation

1.972,25 DKK

iPad Air 2,
iPad 4. generation

2.342,25 DKK

iPad Pro 9,7"

3.272,25 DKK

iPad Pro (10,5") 3.852,25 DKK
iPad Pro 11" 4.272,25 DKK

iPad Pro 12,9",
iPad Pro (12,9",
2. generation)

5.092,25 DKK

iPad Pro 12,9"
(3. generation)
5.522,25 DKK

Disse priser gælder for reparation eller udskiftning foretaget af Apple. Priser og vilkår kan variere i forhold til andre serviceudbydere. Alle priser er i danske kroner (DKK) inklusive moms og et forsendelsesgebyr på 93,25 DKK. Den iPad, vi udskifter din enhed med, er ny eller svarer til en ny. Hvis problemet med din iPad skyldes en alvorlig skade som følge af uheld eller forkert brug, skal du måske betale den fulde erstatningsværdi.

Find din iPad-model
Se priser på service til iPad i et andet land

Batteri og strøm til iPad – Belgien

Prisen på batteriservice

Hvis dit batteri skal udskiftes, kan vi reparere eller erstatte din iPad mod et batteriservicegebyr. Der skal ikke betales et gebyr, hvis dit batteri er defekt, og din iPad er dækket af garantien, forbrugerlovgivningen eller AppleCare Protection Plan. Vores garanti dækker ikke slitage efter almindelig brug.

Hvis du har AppleCare Protection Plan til iPad, udskiftes dit iPad-batteri, hvis det kun kan oplades til 80 procent eller mindre af den oprindelige kapacitet.

Batteriservice Dækket af garantien eller af AppleCare Service uden for garantien
Alle berettigede iPad-modeller 0 DKK 749 DKK

Alle priser er i danske kroner inklusive moms. Hvis din iPad skal sendes, tillægges et forsendelsesgebyr på 93,25 DKK.

Andre problemer med batteri og strøm

iPad-batteriets ydeevne afhænger af, hvordan du bruger apps og indstillinger. I disse tips kan du se, hvordan du kan optimere iPad-batteriets ydeevne.

Hvis din iPad ikke kan tænde, eller skærmen bliver sort, kan du udføre disse trin og se, om det løser problemet. Din iPad kræver måske ikke service.

Anmod om service

Reparation af skærm

Hvis skærmen på din iPad går i stykker ved et uheld, har du mulighed for at få udskiftet din iPad mod et gebyr for service uden for garantien, som vist i pristabellen på denne side. Skade som følge af uheld er ikke dækket af Apples garanti eller af forbrugerlovgivningen.

Hvis din skærm revner på grund af en produktionsfejl, er den dækket af Apples garanti og forbrugerlovgivningen.

Anmod om service

Hvor lang tid går der?

Afhængigt af typen af service kan reparationen af din enhed tage op til 5 arbejdsdage. Hvis din iPad har en indgravering, der er udført af Apple, kan det tage op til 10 arbejdsdage.

Når vi har modtaget din iPad, kan du tjekke status for din reparation.

Apple-tilbehør

Tilbehør med Apple-logoet, herunder Apple Pencil, er dækket af Apples etårige begrænsede garanti for tilbehør. Du kan få repareret eller udskiftet batteriet i din Apple Pencil mod et gebyr – eller gratis, hvis den er dækket af garantien eller forbrugerlovgivningen.

Tilbehør Batteriservice
Apple Pencil  332,25 DKK
Apple Pencil (2. generation) 332,25 DKK

Alle priser er i danske kroner inklusive moms. Hvis din Apple Pencil skal sendes, tillægges et forsendelsesgebyr på 93,25 DKK.

Det kan du forvente

Før du sender din iPad til os, skal du huske at sikkerhedskopiere dine data og at gøre din iPad klar til at blive udskiftet. Din erstatningsenhed indeholder ikke dine data, og du skal gendanne disse data fra din sikkerhedskopi.

Når vi har modtaget din iPad, sender vi oplysninger til dig om reparation, udskiftning og gebyrer. Hvis din iPad skal udskiftes, sender vi en erstatningsenhed til dig med fabriksindstillinger. Din erstatnings-iPad er ny eller svarer til en ny.

Læs Apples anonymitetspolitik

Express Replacement Service

Express Replacement Service er en af fordelene i din AppleCare Protection Plan.

Se siden om Express Replacement Service til iPad