Service og reparation af iPad

Læs om, hvordan du får din iPad repareret, hvor meget det koster, og hvor lang tid det tager.

Hvordan får jeg min iPad repareret?

Vælg den service- og reparationsmulighed, der passer bedst til dig.

Indsend den: Anmod om en kasse, og send din iPad til Apples reparationscenter.

Indlever den: Opret en aftale hos en Apple-autoriseret serviceudbyder.

Start en serviceanmodning

Hvor meget koster det?

Hvis dit iPad-problem er dækket af vores garanti eller forbrugerlovgivningen, skal du ikke betale et gebyr. Ellers regnes reparationer ikke som en del af garantien (og dækkes ikke), hvis følgende er tilfældet:

• Din iPad er ikke længere dækket af Apples garanti eller forbrugerlovgivningen.
  • Skærmen på din iPad bliver ødelagt ved et uheld.
  • Din iPad udsættes for andre skade som følge af uheld eller problemer forårsaget af uautoriserede ændringer.

Hvis problemet med din iPad ikke dækkes, skal du betale gebyr. Dette gebyr vil være et af følgende:

Hvis du har AppleCare+, inkluderer det beskyttelse mod skade som følge af uheld. Hver hændelse med skade som følge af uheld er underlagt et ekstragebyr. Hvis du ikke har AppleCare+, gælder gebyr for service uden for garantien.

Lær mere om AppleCare+

Prisen på service til iPad – Danmark

Disse priser gælder for reparation eller udskiftning foretaget af Apple. Priser og vilkår kan variere i forhold til andre serviceudbydere.

iPad Pro AppleCare+ ekstragebyr Gebyr for service uden for garantien
iPad Pro 12,9" (4. generation) 299 DKK 5.902,25 DKK
iPad Pro 12,9" (3. generation) 299 DKK 5.902,25 DKK
iPad Pro 12,9" (2. generation) 299 DKK 5.442,25 DKK
iPad Pro 12,9" 299 DKK 5.442,25 DKK
iPad Pro 11" (2. generation) 299 DKK 4.562,25 DKK
iPad Pro 11" 299 DKK 4.562,25 DKK
iPad Pro (10,5") 299 DKK 4.052,25 DKK
iPad Pro 9,7" 299 DKK 3.142,25 DKK
iPad mini AppleCare+ ekstragebyr Gebyr for service uden for garantien
iPad mini 5 299 DKK 2.492,25 DKK
iPad mini 4 299 DKK 2.492,25 DKK
iPad mini 3 299 DKK 2.492,25 DKK
iPad mini 2 299 DKK 1.852,25 DKK
iPad mini 299 DKK 1.852,25 DKK
iPad Air AppleCare+ ekstragebyr Gebyr for service uden for garantien
iPad Air 4 299 DKK 3.462,25 DKK
iPad Air 3 299 DKK 3.142,25 DKK
iPad Air 2 299 DKK 2.492,25 DKK
iPad Air  299 DKK 2.092,25 DKK
iPad AppleCare+ ekstragebyr Gebyr for service uden for garantien
iPad 8. generation 299 DKK 2.092,25 DKK
iPad 7. generation 299 DKK 2.092,25 DKK
iPad 6. generation 299 DKK 2.092,25 DKK
iPad 5. generation 299 DKK 2.092,25 DKK
iPad 4. generation 299 DKK 2.492,25 DKK

Alle priser er i danske kroner (DKK) inklusive moms og et forsendelsesgebyr på 93,25 DKK. Din erstatnings-iPad er ny eller svarer til en ny. Hvis problemet med din iPad skyldes en alvorlig skade som følge af uheld eller forkert brug, skal du muligvis betale den fulde erstatningsværdi

Find din iPad-model

Er din iPad dækket af AppleCare+?

AppleCare+ giver dig teknisk support fra eksperter og hardwaredækning fra Apple, inklusive dækning ved skade som følge af uheld. Hver hændelse med skade som følge af uheld er underlagt et ekstragebyr.

Hvis du ikke har AppleCare+, skal du betale et gebyr for service uden for garantien på for denne type af reparation.

Model Skade som følge af uheld (AppleCare+ gebyr)
Alle berettigede iPad-modeller 299 DKK

Ikke sikker på, om du er dækket? Se, om du har AppleCare+ dækning ved at indtaste dit iPad-serienummer.

Lær mere om AppleCare+

Batteri og strøm til iPad – Danmark

Hvis batteriet har en produktionsfejl, og det er dækket af Apples begrænsede garanti, AppleCare+, eller forbrugerlovgivningen, yder vi service til din iPad eller Apple Pencil uden yderligere omkostninger. Vores garanti dækker ikke batterier, der er slidt ved normal brug. Hvis dit batteri bliver slidt, kan vi tilbyde batteriservice uden for garantien mod et gebyr.

Hvis du har AppleCare+, dækker det din iPad eller Apple Pencil uden ekstra omkostninger, hvis dit produkts batteri har mindre end 80 procent af dets oprindelige kapacitet.

Vi bliver muligvis nødt til at teste dit produkt for at finde årsagen til problemet med batteriet.

Batteriservice Dækket af garantien eller af AppleCare+ Service uden for garantien
Alle berettigede iPad-modeller 0 DKK 799 DKK
Apple Pencil (alle berettigede modeller) 0 DKK 229 DKK

Alle priser er i danske kroner inklusive moms. Hvis din iPad skal sendes, tillægges et forsendelsesgebyr på 93,25 DKK.

Andre problemer med batteri og strøm

iPad-batteriets ydeevne afhænger af, hvordan du bruger apps og indstillinger. I disse tips kan du se, hvordan du kan optimere iPad-batteriets ydeevne.

Hvis din iPad ikke kan tænde, eller skærmen bliver sort, kan du udføre disse trin og se, om det løser problemet. Din iPad kræver måske ikke service.

Anmod om service

Reparation af skærm

Hvis skærmen på din iPad går i stykker ved et uheld, har du mulighed for at få udskiftet din iPad mod et gebyr for service uden for garantien, som vist i "iPad servicepriser" herover. Skade som følge af uheld er ikke dækket af Apples garanti eller af forbrugerlovgivningen.

Hvis din skærm revner på grund af et produktionsproblem, er den dækket af Apples garanti og forbrugerlovgivningen.

Omkostningerne ved service af en iPad med en skærm, der har været udsat for skade som følge af uheld, afhænger af din iPad-model, eventuelle yderligere skader, og om du er dækket af AppleCare+.

Hvis du har AppleCare+ modtager du teknisk support fra eksperter og hardwaredækning fra Apple, inklusive dækning ved skade som følge af uheld. Hver hændelse med skade som følge af uheld er underlagt et ekstragebyr. Hvis du ikke har AppleCare+, gælder gebyr for service uden for garantien.

Anmod om service
Læs mere om AppleCare+ til iPad

Hvor lang tid går der?

Afhængigt af typen af service kan reparationen af din enhed tage op til 5 arbejdsdage. Hvis din iPad har en indgravering, der er udført af Apple, kan det tage op til 10 arbejdsdage.

Når vi har modtaget din iPad, kan du tjekke status for din reparation.

Apple-tilbehør

Apple-mærket tilbehør, inklusive kabel og strømforsyning, er dækket af Apples et årige begrænsede garanti for tilbehør og forbrugerlovgivningen. Tilbehør med Apple-logoet, der medfølger i kassen med dit produkt, er også dækket af din AppleCare+ plan.

Følgende Apple-tilbehør til iPad er også dækket af AppleCare+ til iPad, inklusive skade som følge af uheld. Du kan bruge en hændelse med skade som følge af uheld inkluderet i AppleCare+ til iPad, til at dække skaden på dette tilbehør. Eller du kan betale gebyret for service uden for garantien.

Tilbehør AppleCare+ ekstragebyr Gebyr for service uden for garantien
Apple Pencil (2. generation) 199 DKK 879 DKK
Apple Pencil  199 DKK 639 DKK

Alle priser er i danske kroner inklusive moms. Hvis din Apple Pencil skal sendes, tillægges et forsendelsesgebyr på 93,25 DKK.

Det kan du forvente

Før du sender din iPad til os, skal du huske at sikkerhedskopiere dine data og at gøre din iPad klar til at blive udskiftet. Din erstatningsenhed indeholder ikke dine data, og du skal gendanne disse data fra din sikkerhedskopi.

Når vi har modtaget din iPad, sender vi oplysninger til dig om reparation, udskiftning og gebyrer. Hvis din iPad skal udskiftes, sender vi en erstatningsenhed til dig med fabriksindstillinger. Din erstatnings-iPad er ny eller svarer til en ny.

Læs Apples anonymitetspolitik

Express Replacement Service

Hurtig udskiftning-service er en af fordelene i din AppleCare+ Plan.

Se siden om Express Replacement Service til iPad