Læs mere om, hvor Apple Pay kan bruges

Du kan bruge Apple Pay i butikker, i apps, på nettet i Safari, til offentlig transport i nogle lande og områder samt i Messages på Apple.1, 2

I butikker

Brug Apple Pay, når du ser et af disse symboler.3 Du kan også søge efter Apple Pay i Kort for at få vist butikker i nærheden, der accepterer Apple Pay.

Symboler for Apple Pay og kontaktløst kort

På det kinesiske fastland kan du bruge Apple Pay, når du ser et af disse symboler.

Symboler for Apple Pay, Union Pay og China T-Union

I Japan kan du bruge Apple Pay, når du ser et af disse symboler.

I USA kan du bruge Apple Pay til at sende penge til og modtage penge fra venner og familie. Du kan også foretage betalinger til deltagende virksomheder i Messages på Apple på iPhone, iPad eller iPod touch.

I apps og online i Safari

Brug Apple Pay, når du ser denne knap, eller når Apple Pay er angivet som betalingsmetode. Du kan muligvis også se metoderne Doner med Apple Pay eller Køb med Apple Pay.

Symbol for Apple Pay

1. Ud over at acceptere Apple Pay skal sælgeren også acceptere dit betalingskort og betalingsnetværk.
  2. På det kinesiske fastland kan du kun bruge Apple Pay på nettet i Safari med kompatible iPhone- og iPad-modeller med iOS 11.2 eller nyere.
  3. Nogle butikker skilter muligvis med dette symbol på deres kortlæsere og -terminaler, men er muligvis ikke indstillet til at modtage berøringsfri betaling, herunder Apple Pay. Giv os besked, hvis du ikke kan bruge Apple Pay i en butik, der skilter med symbolet for kontaktløs betaling.