Føj et Suica-, PASMO- eller ICOCA-kort til Apple Wallet

Føj et Suica-, PASMO- eller ICOCA-kort til Apple Wallet på din iPhone eller dit Apple Watch for at køre med offentlig transport og foretage køb ved hjælp af Apple Pay.

Hvis du vil føje et Suica-, PASMO- eller ICOCA-kort til din iPhone eller dit Apple Watch1, skal du bruge:

• Et Apple-id, som du brugte til at logge på din enhed, med tofaktorgodkendelse aktiveret.
  • Suica eller PASMO: En iPhone 8 eller iPhone 8 Plus eller nyere eller et Apple Watch Series 3 eller nyere med den nyeste version af iOS eller watchOS.
  • Kun Suica: En iPhone 7, iPhone 7 Plus eller et Apple Watch Series 2, der blev købt i Japan.
  • Kun ICOCA2: En iPhone 8 eller iPhone 8 Plus eller en nyere model med iOS 16 eller en nyere version. Eller et Apple Watch Series 3 eller en nyere model med watchOS 8.7.1 eller en nyere version.

Hvis du vil tilføje et nyt Suica-, PASMO- eller ICOCA-kort, skal du have et berettiget betalingskort i Apple Wallet.

Føj et Suica-, PASMO- eller ICOCA-kort til Apple Wallet

Du kan tilføje et nyt Suica-, PASMO- eller ICOCA-kort på din iPhone eller dit Apple Watch, eller du kan overføre dit fysiske kort til din enhed.

Når du tilføjer dit første Suica-, PASMO- eller ICOCA-kort, slås Eksprestilstand automatisk til for det pågældende kort, hvilket giver dig mulighed for at betale for rejse med offentlig transport og foretage køb med blot et tryk.

Sådan tilføjer du et nyt Suica-, PASMO- eller ICOCA-kort på din iPhone eller dit Apple Watch

1. Sådan tilføjes et kort:
    • iPhone: Åbn appen Wallet, og tryk på knappen Tilføj Knappen Tilføj.
    • Apple Watch: Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur. Rul derefter ned, tryk på Wallet & Apple Pay, og tryk på Tilføj kort.
  2. Tryk på Rejsekort.
  3. Vælg det kort, som du vil tilføje.
  4. Tryk på Fortsæt.
  5. Vælg et beløb, du vil sætte ind på kortet, og tryk på Tilføj.
  6. Følg vejledningen på skærmen for at bekræfte dit køb og tilføje dit Suica-, PASMO- eller ICOCA-kort.

Sådan overfører du et fysisk Suica-, PASMO- eller ICOCA-kort til din iPhone eller dit Apple Watch

Du kan overføre dit fysiske Suica-, PASMO- eller ICOCA-kort og den aktuelle saldo til Apple Wallet.3 Efter overførslen fungerer dit fysiske kort ikke, og din indbetaling føjes til din Suica-, PASMO- eller ICOCA-saldo i Apple Wallet.

1. Sådan tilføjes et kort:
    • iPhone: Åbn appen Wallet, og tryk på knappen Tilføj Knappen Tilføj.
    • Apple Watch: Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur. Rul derefter ned, tryk på Wallet & Apple Pay, og tryk på Tilføj kort.
  2. Tryk på Rejsekort.
  3. Vælg det kort, du vil tilføje, og tryk på Fortsæt.
  4. Tryk på Overfør eksisterende kort.
  5. Følg vejledningen på skærmen for at overføre dit fysiske kort. Bekræft de sidste fire cifre i kortnummeret.

Din fødselsdato er kun påkrævet, hvis du tilføjer et My Suica-kort, personligt PASMO-kort, et Commuter PASMO- eller Suica-kort eller et ICOCA-kort. Brug samme fødselsdato som den, du anførte, da du købte dit fysiske plastikkort. Tryk på Næste.
  6. Anbring dit kort på en plan overflade, og lad den øverste del af din iPhone hvile oven på kortet, indtil Kort tilføjet vises på skærmen. Processen kan tage et par minutter.

Overfør dit Suica-, PASMO- eller ICOCA-kort mellem enheder

Du kan kun have et Suica, PASMO- eller ICOCA-kort på én enhed ad gangen. Men du kan flytte dit kort mellem enheder.

Sådan overfører du dit Suica-, PASMO- eller ICOCA-kort fra din iPhone til dit Apple Watch

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.
  2. Rul ned på fanen Mit ur, og tryk på Wallet & Apple Pay.
  3. Tryk på knappen Tilføj ud for det kort, du vil flytte til dit Apple Watch.
  4. Du kan også vælge Tilføj kort for at se en liste over tidligere kort fra dine andre enheder.

Hvis du vil flytte kortet tilbage til din iPhone, skal du bruge Apple Watch-appen: Tryk på Wallet & Apple Pay, tryk på dit kort, og tryk derefter på Føj kort til iPhone.

Sådan overfører du dit Suica-, PASMO- eller ICOCA-kort ved hjælp af Indstillingsassistent

1. Tryk på Wallet i Indstillingsassistent på din nye iPhone.
  2. Vælg de kort, du vil overføre fra din tidligere enhed.
  3. Tryk på Fortsæt for at bekræfte, at du vil overføre dine kort til din nye enhed.4

Din tidligere enhed skal være i nærheden og have forbindelse til internettet for at kunne gennemføre overførslen til din nye enhed.

Sådan overfører du dit Suica-, PASMO- eller ICOCA-kort ved hjælp af appen Wallet

1. Åbn Wallet-appen på din nye iPhone, og tryk derefter på knappen Tilføj Knappen Tilføj.
  2. Tryk på Tidligere kort, og vælg dit Suica-, PASMO- eller ICOCA-kort.
  3. Følg vejledningen på skærmen for at føje dine kort til den nye iPhone.4

Du kan ikke flytte Suica-, PASMO- eller ICOCA-kortet under en rejse med offentlig transport.

Din tidligere enhed skal være i nærheden og have forbindelse til internettet for at kunne gennemføre overførslen til din nye enhed.

Sådan fjerner du dit Suica-, PASMO- eller ICOCA-kort

1. Åbn appen Wallet på din iPhone.
  2. Tryk på dit Suica-, PASMO- eller ICOCA-kort.
  3. Tryk på knappen Mere knappen Mere, og tryk derefter på Kortoplysninger.
  4. Rul ned, og tryk på Fjern dette kort, og tryk derefter på Fjern for at bekræfte.

1. Apple Pay er ikke tilgængeligt for børn under 13 år. Alderen varierer afhængigt af land og område.
  2. For ICOCA-kort understøttes kun transitkort, der er udstedt af JR West. Hos ICOCA kan du finde en omfattende liste over kvalificerede kort.
  3. Sørg for at logge ind på iCloud på alle dine enheder. Du skal indstille Face ID, Touch ID eller en adgangskode på din iOS-enhed. På dit Apple Watch skal du indstille en adgangskode. Hvis du fjerner din adgangskode eller logger af iCloud, fjernes alle kredit-, forudbetalte og Suica-, PASMO- eller ICOCA-kort fra den pågældende enhed. Når du fjerner et Suica-, PASMO- eller ICOCA-kort fra en enhed, gemmes restsaldoen og kan overføres til den samme eller en anden iPhone eller Apple Watch-enhed, der er logget ind på iCloud med samme Apple-id.
  4. Når overførslen er gennemført, forbliver det forrige kort synligt i appen Wallet med en indikation om, at kortet ikke kan bruges.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.