Fejl 53 ved opdatering eller gendannelse af iPhone eller iPad

Få mere at vide om fejl 53, og hvad du skal gøre, hvis du ser den på din computer.

Om fejl 53

Hvis du forsøger at opdatere eller gendanne din iPhone eller iPad med macOS Catalina 10.15 eller en nyere version i Finder, i macOS Mojave 10.14 eller en tidligere version eller på en pc med iTunes, vises fejl 53 muligvis på din computer.

Hvis du oplever fejl 53 før februar 2016, kan du hente en opdatering til iOS 9.3, som Apple har udviklet, så du kan gendanne enheden ved hjælp af din Mac-computer eller pc. Følg trinnene i denne artikel for at gendanne din enhed. Hvis du mener, at du har betalt for udskiftning af en enhed uden for garantien pga. problemer med fejl 53, skal du kontakte Apple-support for at bede om en refundering.

Sådan gør du

1. Sørg for, at din Mac har de nyeste softwareopdateringer. Hvis du bruger iTunes, skal du sørge for, at enheden har den nyeste version af iTunes.

2. Slut enheden til din computer via et USB-kabel.

3. Find din enhed på din computer.

4. Når du får valget mellem at gendanne og opdatere, skal du klikke på Opdater. Din computer forsøger at geninstallere softwaren og gendanne din enhed uden at slette dine data.1

5. Hvis skærmen med Apple-logoet fryser på din enhed, skal du tvinge den til at genstarte2 Når du får valget mellem at gendanne og opdatere, skal du klikke på Gendan.

6. Når velkomstskærmen Hej vises på enheden, skal du følge trinnene på skærmen for at indstille enheden.

• Hvis du tidligere har sikkerhedskopieret din enhed, kan du indstille den fra sikkerhedskopien.

• Når skærmen for Touch ID vises, skal du trykke på Indstil Touch ID senere.

7. Hvis Touch ID ikke virkede på din enhed, før du fik vist fejl 53, virker funktionen stadig ikke, selvom du har opdateret eller gendannet enheden. Kontakt Apple-support, hvis du har spørgsmål vedrørende servicemulighederne for Touch ID.

Hvis du oplever fejl 53, når du installerer iOS 9.3 eller en nyere version, skal du sørge for, at din computer kan kommunikere med Apples servere, eller prøve en anden computer.

1. Hvis gendannelsen ikke kan gennemføres, og du får vist en anden fejlmeddelelse end 53, kan du læse mere her.

2. Hvis du vil tvinge enheden til at genstarte, skal du holde knapperne Vågeblus til/fra og Hjem eller sideknappen nede samtidigt, indtil Apple-logoet vises igen.