Oprettelse af abonnement på Apple Music på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc

Stream millioner af sange. Opdag ny musik hver dag. Få playlister og album inspireret af de kunstnere og genrer, du lytter til. Og få adgang til dit musikbibliotek på alle dine enheder.

Abonner på Apple Music for at få adgang til millioner af sange.

Prøv det gratis

Sådan abonnerer du på Apple Music

1. Åbn appen Apple Music eller iTunes. Du kan også gå til music.apple.com for at tegne et abonnement.

2. Gå til Hjem.

3. Tryk eller klik på prøvetilbuddet (én prøveperiode pr. person eller familie).

4. Vælg et individuelt abonnement, et familieabonnement, der kan deles med op til seks personer, eller et studieabonnement.

5. Log ind med det Apple-id og den adgangskode, som du bruger til at foretage køb. Hvis du ikke har et Apple‑id, skal du vælge Opret nyt Apple‑id og derefter følge trinnene. Hvis du ikke er sikker på, om du har et Apple‑id, kan vi hjælpe dig med at finde ud af det.

6. Bekræft dine faktureringsoplysninger, og tilføj en gyldig betalingsmetode.

7. Tryk eller klik på Tilmeld dig.

Sådan lytter du til Apple Music på alle dine enheder

Når du har tegnet abonnement, skal du logge på dine andre enheder med dit Apple-id for at få adgang til Apple Music. Følg blot trinnene herunder for din enhed. Hvis du vil have adgang til dit musikbibliotek på alle dine enheder, skal du aktivere Synkroniser bibliotek.

På din iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhed

1. Åbn appen Apple Music, og tryk på Hjem.

2. Tryk på billedsymbolet i øverste højre hjørne.

3. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode.

På din Mac eller pc

1. Åbn appen Apple Music eller iTunes.

2. Gå til menulinjen øverst på skærmen, og vælg Konto > Log ind.

3. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode.

På dit Apple TV

1. Gå til Indstillinger > Brugere og konti.

2. Vælg Log ind. Hvis der er mere end én bruger, skal du vælge Tilføj bruger.

3. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode.

På dine Google Nest- eller Amazon Alexa-enheder

Apple Music er ikke en tjeneste til sikkerhedskopiering. Sørg for at sikkerhedskopiere din iPhone, iPad, iPod touchMacMac

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.