Problemer med opdatering og gendannelse af iOS

Læs mere om, hvordan du løser problemer med opdatering og gendannelse af iOS.

Prøv først disse trin

1. Hvis du har en Mac med macOS Catalina 10.15 eller en nyere version, skal du sørge for, at din Mac er opdateret. Hvis du har en Mac med macOS Mojave 10.14 eller en tidligere version eller en pc, skal du sørge for, at du har den nyeste version af iTunes.
  2. Hvis din enhed ikke kan gendannes, og du får vist beskeden "Der opstod en ukendt fejl [fejlkode]", skal du prøve disse trin

Hvis du stadig får vist fejlen, skal du følge trinnene nedenfor.

Vælg din fejlkode eller -besked

Vælg fejlen for at læse mere om, hvad du skal gøre:

Opdater softwaren på din Mac eller pc

Hvis du ser fejl 10, har din iOS-enhed muligvis en nyere version af iOS, end din computer understøtter. Du skal opdatere softwaren på din Mac eller opdatere iTunes i Windows, før du kan opdatere eller gendanne din iOS-enhed.

macOS 10.11 og nyere:

1. Fjern iOS-enheden fra din computer, og tilslut den derefter igen. Du skal muligvis låse din iOS-enhed op, før din Mac kan genkende den.
  2. Når du får vist en meddelelse om, at softwaren skal opdateres, før der kan oprettes forbindelse til din iOS-enhed, skal du klikke på Installer for at hente og installere softwaren, så din Mac kan opdatere eller gendanne din iOS-enhed.

Windows: Opdater til den nyeste version af iTunes.

Hvis du fortsat ser fejl 10, eller hvis du ikke får vist en dialogboks, hvor du bliver bedt om at opdatere softwaren på din Mac, skal du kontakte Apple-support.

Kontroller, at enheden kan kommunikere med Apples servere

Hvis du ser fejl 1671, er din computer ved at downloade nødvendig software. Vent, indtil download er gennemført, og prøv så igen.

Hvis du oplever en af nedenstående fejl, kan din computer muligvis ikke oprette forbindelse til Apples servere eller til din iPhone, iPad eller iPod touch:

• 17, 1638, 3014, 3194, 3000, 3002, 3004, 3013, 3014, 3015, 3194, 3200
  • "Der var et problem med at downloade software".
  • "Enheden kan ikke bruges sammen med det ønskede build".

Kontroller følgende:

1. Kontroller, at din computer kan kommunikere med de servere, der opdaterer Apple-softwaren.
  2. Kontroller sikkerhedssoftware fra tredjepart.

Hvis fejl 4037 vises, kan din computer ikke opdatere din enhed, fordi den er låst med en adgangskode, og enheden ikke er låst op til opdateringen eller gendannelsen. Lås enheden op, og prøv igen. Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis du har glemt din kode.

Hvis du stadig får vist en fejl, skal du kontakte Apple-support.

Fejlmeddelelsen "Opdatering af mobilnetværk mislykkedes" eller "Apple Pay er ikke tilgængelig"

Læs, hvad du skal gøre, hvis du ser fejlmeddelelsen "Opdatering af mobilnetværk mislykkedes" eller "Apple Pay kræver en opdatering på denne iPhone" efter en opdatering.

Kontroller sikkerhedssoftwaren

Kontroller USB-forbindelsen

Hvis du får vist fejl 4005, 4013 eller 4014, skal du følge disse trin.

Hvis du får vist en af fejlene nedenfor, skal du kontrollere USB-forbindelsen, USB-kablet, USB-porten eller computeren:

• 13, 1600, 1601, 1602, 1603, 1604, 1611, 1643-1650
  • 2000, 2001, 2002, 2005, 2006, 2009
  • En fejl, der omfatter "ugyldigt svar"

Kontroller følgende. Prøv igen efter hvert trin:

1. Brug det USB-kabel, der fulgte med din enhed. Hvis du ikke har det, skal du prøve med et andet Apple USB-kabel.
  2. Vælg en anden USB-port på computeren. Der må ikke sluttes til tastaturet.
  3. Vælg en USB-port på en anden computer.
  4. Hvis du stadig får vist en fejl, skal du kontrollere, om der er andre USB-problemer, kontrollere, om der er problemer med sikkerhedssoftware fra tredjepart og derefter kontrollere, om der er hardwareproblemer.

Hvis du stadig får vist en fejl, skal du kontakte Apple-support.

Kontroller hardwaren

Hvis du får vist fejl 53, skal du følge disse trin.

Hvis du får vist en af nedenstående fejl, er der muligvis et hardwareproblem:

• 1, 3, 11, 12, 13, 16
  • 20, 21, 23, 26, 27, 28, 29, 34, 35, 36, 37, 40, 56
  • 1002, 1004, 1011, 1012, 1014, 1667, 1669

Kontroller følgende. Prøv igen efter hvert trin:

1. Hvis iTunes allerede er åben, skal du lukke programmet og åbne det igen.
  2. Kontroller sikkerhedssoftware fra tredjepart.
  3. Sørg for, at dit USB-kabel, computeren og netværket er stabilt. Prøv derefter at gendanne enheden et par gange.
  4. Kontroller, om softwaren eventuelt er forældet eller ændret

Hvis du stadig får vist fejlen, skal du kontakte Apple-support.

Kontroller, om softwaren er forældet eller ændret

Hvis du får vist fejl 1015 eller en besked, der siger, at "Den nødvendige ressource blev ikke fundet", har din enhed muligvis været udsat for uautoriserede ændringer af software ("jailbreaking"). Eller du forsøger måske at installere en tidligere version af iOS (nedgradering).

Hvis du vil gendanne din enhed til den nyeste version af softwaren, skal du bruge gendannelsesfunktionen på din iPhone eller gendannelsesfunktionen på din iPad.

Hvis du stadig får vist en fejl, skal du kontakte Apple-support.