Hvis dit Apple Watch ikke lades op eller ikke vil tænde

Læs om, hvordan du kan se, om dit Apple Watch lader op, og få hjælp til problemer med opladning.

Find ud af, om dit Apple Watch lader op

Når du slutter dit Apple Watch til ladekablet og til strøm, vises der et lynlyn på skærmen.

Hvis dit Apple Watch med watchOS 9 eller en nyere version er i Energibesparende funktion, vises symbolerne, klokkeslættet og dagen med gult som vist nedenfor.

watchos8-series7-status-chargingwatchos8-series7-watch-charging-vertical-nightstand-modewatchos8-series7-battery-charging

Hvis dit ur skal lades op, vises der et rødt lynlyn på skærmen. Du skal muligvis trykke på sideknappen for at få vist urskiven. Når dit ur oplades, ændres det røde lynlyn til et rødt lyn inde i en ring. Hvis din skærm er tom, eller hvis symbolet for opladerkablet vises på skærmen, skal du oplade dit ur

watchos-10-series-7-battery-lowwatchos-10-series-7-batteri-lav-opladningwatchos-10-series-7-need-to-charge-watch

Få hjælp, hvis dit Apple Watch ikke lader op

Hvis dit Apple Watch ikke lader op, eller hvis der vises en besked på uret om, at opladning med det pågældende tilbehør ikke understøttes, kan du prøve disse tip:

• Kontroller, at du bruger det magnetiske opladerkabel eller det magnetiske USB-C-opladerkabel til hurtig opladning fra Apple, der fulgte med dit Apple Watch.

• Kontroller, at det magnetiske opladerkabel eller det magnetiske USB-C-opladerkabel til hurtig opladning fra Apple er korrekt tilsluttet USB-strømforsyningen, og kontroller derefter, at strømforsyningen er korrekt tilsluttet stikkontakten.

• Hvis du bruger en ladestander fra en tredjepart, skal du bruge det opladerkabel, der fulgte med i kassen med dit Apple Watch.

• Fjern al plastfilm fra opladerens sider.

apple-watch-kabel-plastik
  • Kontroller, at bagsiden af dit Apple Watch og den magnetiske oplader er ren.

• Placer bagsiden af dit Apple Watch på opladeren igen. Når opladerens magneter flugter korrekt med dit Apple Watch, vises der et grønt eller gult lyngrønt eller gylt lyn på urskiven.*

• Prøv et andet magnetisk opladerkabel eller det magnetiske USB-C-opladerkabel til hurtig opladning til Apple Watch og en anden USB-strømforsyning. Hvis dit Apple Watch er løbet tør for strøm, når du begynder at lade det op, går der muligvis et par minutter, før lynetlynet vises.

• Hvis dit Apple Watch stadig ikke lades op, skal det tvinges til at genstarte. Tryk på sideknappen og Digital Crown, og hold dem inde i mindst 10 sekunder, eller indtil Apple-logoet vises.

* Hvis du bruger den magnetiske opladerdock til Apple Watch eller Apple MagSafe Duo-opladeren med en større Apple Watch-model (44 mm, 45 mm eller 49 mm), skal du muligvis justere opladerens position. Juster opladeren til en anden vinkel, eller læg den helt fladt for at sikre, at dens magneter flugter med magneterne i dit ur. Hvis du har Apple Watch Ultra eller en nyere model, og det ikke kan forbindes pålideligt med disse opladningsenheder, selv når de ligger fladt, kan du prøve at fjerne urremmen, før du placere uret på opladeren.

Læs mere

Hvis du stadig har brug for hjælp, skal du kontakte Apple-support.