Brug af appen App Store

Brug App Store på iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV (4. generation) eller computeren til at finde og hente apps, se dine tidligere køb og få mere at vide om en app.

I App Store kan du hente nye apps til iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV (4. generation).

Apps, som du har installeret på din iPhone, iPad eller iPod touch, findes muligvis også til Apple TV.

Gennemse og køb

Du skal have et Apple-id, før du kan købe apps. Dit Apple-id er den konto, du bruger til Apple-tjenester som App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime og meget mere. Hvis du ikke har et Apple-id, kan du oprette et.

Du kan gennemse og købe apps i App Store på iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV (4. generation) eller bruge App Store i iTunes på Mac eller pc. Hvis du vil købe apps til Mac-computeren, skal du købe dem gennem Mac App Store i stedet for gennem iTunes.

Læs, hvilke former for betaling, du kan bruge til at købe apps og andet indhold.

Om køb i apps

Nogle apps giver mulighed for yderligere køb, som du foretager i en betalt app. Læs mere om køb i apps

På en iPhone, iPad eller iPod touch

Tryk på App Store på en iPhone, iPad eller iPod touch for at gennemse apps på en iOS-enhed. Når du finder en app, du gerne vil have, skal du bruge denne fremgangsmåde:

1. Tryk på appen.
  2. Hvis du vil købe en app: Tryk på prisen i højre side af skærmen, og tryk derefter på Køb.
    Hvis du vil have en gratis app: Tryk på Hent i højre side af skærmen, og tryk derefter på Installer.
  3. Indtast adgangskoden, hvis du bliver bedt om det. Du kan også bruge Touch ID til app-køb.
  4. Appen overføres til din enhed.

Mac og Windows-pc

Gennemse App Store på computeren:

1. Åbn iTunes.
  2. Klik på iTunes Store.
  3. Klik på symbolet Flere muligheder   i det øverste venstre hjørne af vinduet.
  4. Klik på Apps  .
  5. Klik på App Store øverst på skærmen.

Når du finder en app, du gerne vil købe, skal du bruge denne fremgangsmåde:

1. Klik på appen.
  2. Sådan køber du en app: Klik på prisen (Køb) under billedet af appen.
    Sådan henter du en gratis app: Klik på Hent under billedet af appen.
  3. Indtast adgangskoden, hvis du bliver bedt om det.
  4. Appen overføres. Apps, som du henter i App Store gennem iTunes, vises i iTunes-biblioteket, men du vil ikke kunne bruge dem på din computer. Brug iTunes til at synkronisere apps med din enhed.

På Apple TV (4. generation)

Åbn App Store på dit Apple TV (4. generation) for at søge efter apps på enheden. Når du finder en app, du gerne vil købe, skal du bruge denne fremgangsmåde:

1. Vælg appen.
  2. Sådan køber du en app: Vælg prisen (Køb) under oplysningerne om appen.
    Sådan henter du en gratis app: Vælg Hent under oplysningerne om appen.
  3. Indtast adgangskoden, hvis du bliver bedt om det.
  4. Appen overføres til din enhed.

Se dine tidligere køb

Du kan se alle de apps, som du tidligere har købt, på din iPhone, iPad eller iPod touch, din computer eller dit Apple TV (4. generation).

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen App Store.
  2. Tryk på Opdateringer.
  3. Tryk på Købt.

På en computer

1. Åbn iTunes.
  2. Gå til App Store.
  3. Klik på Købt under Henvisninger.

På Apple TV (4. generation)

1. Åbn appen App Store.
  2. Vælg Købt øverst på skærmen.

Hvis du ikke kan se Købt øverst på skærmen, skal du trykke på knappen Menu på fjernbetjeningen, indtil du kommer tilbage til hovedskærmbilledet i App Store.

Læs mere om et program

Se arkivstørrelsen for et program. Arkivstørrelsen for et program er angivet på programsiden i nærheden af knappen Køb.

Se tilgængelige sprog for et program. Du kan se tilgængelige sprog i afsnittet Sprog på programsiden. Kontroller, at dit sprog understøttes, før du køber et program.

Læs mere om et program. Besøg udviklerens websted for at få oplysninger om et program. Du finder henvisningerne på programsiden.

Muligheder for hjælp

Læs, hvad du skal gøre, hvis et program pludselig afsluttes, holder op med at svare eller ikke kan åbnes.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.

Sidst ændret: