Brug af App Store på iOS-enheder, Apple TV eller computer

Brug App Store på din iPhone, iPad, iPod touch, dit Apple TV (4. generation) eller din computer til at købe og downloade apps, se dine tidligere køb med mere.

I App Store kan du downloade nye apps til din iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV (4. generation).

Apps, som du har installeret på din iPhone, iPad eller iPod touch, findes muligvis også til Apple TV.

Gennemse og køb

Hvis du vil downloade og købe apps fra App Store, skal du have et Apple-id. Dit Apple-id er den konto, du bruger til at få adgang til Apple-tjenester. Hvis du har brugt andre Apple-tjenester, f.eks. iCloud eller Mac App Store, skal du logge på App Store med det samme Apple-id. Hvis du ikke har et Apple-id, kan du oprette et.

Du kan gennemse og købe apps i App Store på din iPhone, iPad, iPod touch eller dit Apple TV (4. generation) eller bruge App Store i iTunes på din Mac-computer eller pc. Hvis du vil købe programmer til Mac-computeren, skal du købe dem via Mac App Store i stedet for iTunes.

Læs mere om, hvilke former for betaling du kan bruge til at købe apps og andet indhold.

Du kan købe apps til dit Apple TV (4. generation) på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc. Hvis Automatiske overførsler er slået til, downloades og installeres apps automatisk på dit Apple TV. Hvis Automatiske overførsler ikke er slået til, kan alle de apps, du køber til tvOS, downloades til dit Apple TV (4. generation) via Køb i App Store til tvOS.

På iPhone, iPad eller iPod touch

Gå til App Store på din iPhone, iPad eller iPod touch for at søge efter apps. Når du finder en app, du gerne vil have, skal du bruge denne fremgangsmåde:

1. Tryk på appen.
  2. Hvis du vil købe en app, skal du trykke på prisen i højre side af skærmen og derefter trykke på Køb.
    Hvis du vil have en gratis app, skal du trykke på Hent i højre side af skærmen og derefter trykke på Installer.
  3. Angiv din adgangskode, hvis du bliver bedt om det. Du kan også bruge Touch ID til app-køb.

Appen downloades derefter til din enhed.

I nogle apps kan du foretage køb i selve appen. Hvis du indstiller Familiedeling, kan du bruge Spørg før køb som en hjælp til at styre download af apps og køb i apps. Læs mere om køb i apps.

På Mac eller pc

Følg disse trin for at søge i App Store på din computer:

1. Åbn iTunes, og klik derefter på iTunes Store.
  2. Klik på symbolet Flere indstillinger   øverst til venstre i vinduet.
  3. Klik på Apps  .
  4. Klik på App Store øverst på skærmen.

Følg disse trin, når du finder en app, du gerne vil købe eller downloade:

1. Klik på appen.
  2. Hvis du vil købe en app, skal du klikke på prisen (Køb) under billedet af appen.
    Hvis du vil hente en gratis app, skal du klikke på Hent under billedet af appen.
  3. Angiv din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.

Appen downloades derefter. Apps, som du downloader i App Store via iTunes, vises i iTunes-biblioteket, men du vil ikke kunne bruge dem på din computer. Du kan i stedet bruge iTunes til at synkronisere apps med din enhed.

På Apple TV (4. generation)

Hvis du vil søge efter apps på dit Apple TV (4. generation), skal du åbne App Store. Følg disse trin, når du finder en app, du gerne vil købe eller downloade:

1. Vælg appen.
  2. Hvis du vil købe en app, skal du vælge prisen (Køb).
    Hvis du vil downloade en gratis app, skal du vælge Hent.
  3. Angiv din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.

Når du har angivet din adgangskode, downloades appen.

App Store er ikke tilgængelig på Apple TV (3. generation eller ældre).

Læs mere om en app

Hvis du vil se arkivstørrelsen på en app, kan du gå til App Store på din enhed og kigge på appsiden ud for knappen Køb.

Du kan se, hvilke sprog appen er tilgængelig på, ved at gå til App Store på din enhed og kigge i sektionen Sprog på appsiden. Kontroller, at dit sprog understøttes, før du køber en app.

Du kan se, om en app er tilgængelig på alle dine enheder, ved at gå til App Store og finde udviklerens websted på appsiden. Appudviklerens websted indeholder disse oplysninger.

Hvis der opstår problemer med en app, skal du kontakte appudvikleren for at få support. Appudviklerens kontaktoplysninger findes på appsiden i App Store – tryk på Udviklers websted.

Få hjælp

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.