Download af apps og spil via App Store

Brug App Store til at købe og downloade apps, downloade tidligere køb igen og meget mere på iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV eller Mac.

I App Store kan du downloade nye apps til din iOS-enhed, Mac eller dit Apple TV.

Gennemse og køb

Hvis du vil downloade og købe apps fra App Store, skal du have et Apple-id. Dit Apple-id er den konto, som du bruger til at få adgang til Apple-tjenester. Hvis du har brugt andre Apple-tjenester, f.eks. iCloud, skal du logge på App Store med samme Apple-id. Hvis du ikke har et Apple-id, kan du oprette et.

Du kan søge efter og købe apps i App Store på din iPhone, iPad, iPod touch, din Mac eller på dit Apple TV.

Hvis du er i App Store på en af dine enheder og ser sky med en pil, der peger nedad, betyder det, at du allerede har købt eller downloadet denne app. Hvis du trykker eller klikker på sky med en pil, der peger nedad, downloades appen til enheden igen, uden at du skal betale for den. Du kan også se apps, som du allerede har købt, på fanerne Opdateringer eller Købt.

Læs mere om, hvilke former for betaling du kan bruge til at købe apps og andet indhold. Du kan også oprette et Apple-id uden en betalingsmetode, når du downloader en gratis app.

Du kan købe apps til dit Apple TV på din iPhone, iPad eller iPod touch. Hvis Automatiske overførsler er slået til, downloades og installeres apps automatisk på dit Apple TV. Hvis Automatiske overførsler ikke er slået til, kan alle de apps, du køber til tvOS, downloades til dit Apple TV via Køb i App Store til tvOS.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

Åbn App Store på din iPhone, iPad eller iPod touch for at gennemse apps.

• Tryk på I dag for at se udvalgte historier og apps.
  • Tryk på Spil eller Apps for at få vist nye udgivelser, hitlister eller søge på kategori.
  • Tryk på Søg for at bruge et nøgleord, når du søger efter en app.

Når du finder en app, du gerne vil have, kan du downloade den til din enhed:

1. Tryk på appen for at få vist appens produktside.
  2. Hvis du vil downloade en gratis app, skal du trykke på Hent.
    Hvis du vil købe en app, skal du trykke på prisen.
  3. Du skal muligvis godkende dit Apple-id for at gennemføre en download eller et køb. Dette kan betyde, at du skal indtaste din adgangskode eller bruge dit Touch ID eller Face ID, hvis disse funktioner er indstillet.

Når du har downloadet din app, kan du flytte den til et andet sted på hjemmeskærmen.

I nogle apps kan du foretage køb i selve appen. Hvis du indstiller Familiedeling, kan du bruge Spørg før køb som en hjælp til at styre download af apps og køb i apps. Læs mere om køb i apps.

På din Mac

1. Åbn App Store.
  2. Gennemse eller søg efter den app, som du vil downloade. Udviklerne af apps til iPhone, iPad og iPod touch har ikke altid en app til Mac.
  3. Klik på appen.
  4. Hvis appen er gratis, skal du klikke på Hent og derefter Installer app.
    Hvis appen koster penge, skal du klikke på prisen og derefter på Køb app.

Appen downloades til din Mac. Når overførslen er færdig, kan du klikke på Åbn eller bruge Spotlight-søgning for at finde og åbne appen.

På dit Apple TV

Hvis du vil søge efter apps på dit Apple TV, skal du åbne App Store. Følg disse trin, når du finder en app, som du gerne vil købe eller downloade:

1. Vælg appen.
  2. Hvis appen er gratis, skal du vælge Hent.
    Hvis appen koster penge, skal du vælge prisen.

Du bliver muligvis bedt om at indtaste din adgangskode. Når du har indtastet din adgangskode, downloades appen.

App Store er ikke tilgængelig på Apple TV (3. generation eller ældre).

Læs mere om en app

Hvis du vil have specifikke oplysninger om en app, f.eks. de sprog, som appen findes på, appens arkivstørrelse eller dens kompatibilitet med andre Apple-enheder, skal du rulle til bunden af appens produktside. Her kan du muligvis finde flere oplysninger.

Du kan også kontakte appudvikleren for at få hjælp med funktionerne i en app.

Få hjælp i forbindelse med betaling

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.