Brug App Store-appen på dine iOS-enheder, dit Apple TV eller din computer

Brug App Store på din iPhone, iPad, iPod touch, dit Apple TV (4. generation) eller din computer til at købe og downloade apps, se dine tidligere køb m.m.

I App Store kan du downloade nye apps til iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV (4. generation).

Apps, som du har installeret på din iPhone, iPad eller iPod touch, findes muligvis også til Apple TV.

Gennemse og køb

Hvis du vil downloade og købe apps fra App Store, skal du have et Apple-id. Dit Apple-id er den konto, du bruger til at få adgang til Apple-tjenester. Hvis du har brugt andre Apple-tjenester, f.eks. iCloud eller Mac App Store, skal du logge ind på App Store ved hjælp af det samme Apple-id. Hvis du ikke har et Apple-id, kan du oprette et.

Du kan gennemse og købe apps i App Store på din iPhone, iPad, iPod touch eller dit Apple TV (4. generation) eller bruge App Store i iTunes på din Mac eller pc. Hvis du vil købe apps til Mac-computeren, skal du købe dem gennem Mac App Store i stedet for gennem iTunes.

Læs, hvilke former for betaling du kan bruge til at købe apps og andet indhold.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

Gå til App Store på din iPhone, iPad eller iPod touch for at søge efter apps. Når du finder en app, du gerne vil have, skal du bruge denne fremgangsmåde:

1. Tryk på appen.
  2. Hvis du vil købe en app, skal du trykke på prisen i højre side af skærmen og derefter trykke på Køb.
    Hvis du vil have en gratis app, skal du trykke på Hent i højre side af skærmen og derefter trykke på Installer.
  3. ‌Angiv din adgangskode, hvis du bliver bedt om det. Du kan også bruge Touch ID til at købe apps.

Appen downloades derefter til din enhed.

I visse apps kan du foretage yderligere køb i selve appen. En app med  betyder f.eks., at appen er gratis. En app med  betyder, at appen er gratis, men der kan være køb i apps. Hvis du indstiller Familiedeling, kan du bruge Spørg for at købe for at hjælpe dig med at styre download af apps og køb i apps. Læs mere om køb i apps.

På Mac eller pc

Du kan søge i App Store på din computer på følgende måde:

1. Åbn iTunes, og klik derefter på iTunes Store.
  2. Klik på symbolet Flere muligheder   i det øverste venstre hjørne af vinduet.
  3. Klik på Apps  .
  4. Klik på App Store øverst på skærmen.

Når du finder en app, du gerne vil købe eller downloade, skal du bruge denne fremgangsmåde:

1. Klik på appen.
  2. Hvis du vil købe en app, skal du klikke på prisen (Køb) under billedet af appen.
    Hvis du vil hente en gratis app, skal du klikke på Hent under billedet af appen.
  3. ‌Angiv din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.

Appen downloades derefter. Apps, som du downloader i App Store gennem iTunes, vises i iTunes-biblioteket, men du vil ikke kunne bruge dem på din computer. Du kan i stedet bruge iTunes til at synkronisere apps med din enhed.

Apple TV (4. generation)

Hvis du vil søge efter apps på dit Apple TV (4. generation), skal du åbne App Store. Når du finder en app, du gerne vil købe eller downloade, skal du bruge denne fremgangsmåde:

1. Vælg appen.
  2. Hvis du vil købe en app, skal du vælge prisen (Køb).
    Hvis du vil downloade en gratis app, skal du vælge Hent.
  3. Angiv din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.

Når du har angivet din adgangskode, downloades appen.

Se apps, du har købt tidligere

Hvis du er i App Store på en af dine enheder og kan se  iCloud ud for en app, betyder det, at du allerede har købt eller downloadet denne app. Hvis du trykker på , downloades appen til din enhed igen, men du skal ikke betale for den.

Du kan se alle de apps, som du tidligere har købt, på din iPhone, iPad eller iPod touch, din computer eller dit Apple TV (4. generation), ved at benytte følgende fremgangsmåde.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen App Store.
  2. Tryk på Opdateringer.
  3. Tryk på Købt.

På Mac eller pc

1. Åbn iTunes.
  2. Gå til App Store.
  3. Klik på Købt under Henvisninger.

På Apple TV (4. generation)

1. Åbn appen App Store.
  2. Vælg Købt øverst på skærmen.

Hvis du ikke kan se Købt øverst på skærmen, skal du trykke på knappen Menu på fjernbetjeningen, indtil du kommer tilbage til hovedskærmbilledet i App Store.

Få mere at vide om en app

Hvis du ønsker at kende filstørrelsen på en app, kan du gå til App Store på din enhed og kigge på appsiden ud for knappen Køb.

Du kan se, hvilke sprog appen er tilgængelig på, ved at gå til App Store på din enhed og kigge i sektionen Sprog på appsiden. Kontroller, at dit sprog understøttes, før du køber en app.

Du kan se, om en app er tilgængelig på alle dine enheder, ved at gå til App Store og finde udviklerens websted på appsiden. Appudviklerens websted indeholder disse oplysninger.

Muligheder for hjælp

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.

Sidst ændret: