Om tilbehør med mærkaterne Made for iPhone, Made for iPad og Made for iPod

Produkter med mærkaterne Made for iPhone, Made for iPad og Made for iPod er certificeret til at være kompatible med din iPhone, iPad eller iPod touch.

Læs om de forskellige kategorier af iPhone-, iPad- og iPod touch-tilbehør.

For at sikre den bedst mulige oplevelse har Apple opstillet kompatibilitetskrav til tilbehørsproducenter. Produkter, der er udviklet og certificeret til at være kompatible, har et "Made for"-mærkat på emballagen. For at sikre kompatibilitet, når du køber tilbehør fra tredjeparter til brug med din enhed, skal du kigge efter tilbehør med mærkatet "Made for" i forbindelse med din enhed.

"Made for iPhone" betyder, at et elektronisk tilbehør er udviklet specielt til iPhone, og at det er certificeret af udvikleren, samt at det overholder Apples standarder for ydeevne.

Mærkatet Made for iPhone

"Made for iPad" betyder, at et elektronisk tilbehør er udviklet specielt til iPad, og at det er certificeret af udvikleren, samt at det overholder Apples standarder for ydeevne.

Mærkatet Made for iPad

"Made for iPod" betyder, at et elektronisk tilbehør er udviklet specielt til iPod, og at det er certificeret af udvikleren, samt at det overholder Apples standarder for ydeevne.

Mærkatet Made for iPod

"Made for iPhone/iPad/iPod" betyder, at et elektronisk tilbehør udviklet specielt til iPhone-, iPad- og iPod-modeller, og at det er certificeret af udvikleren, samt at det overholder Apples standarder for ydeevne.

Mærkatet Made for iPhone/iPad/iPod

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.