Sådan gør du, hvis du har glemt din Apple-id-adgangskode

Sådan nulstiller du din Apple-id-adgangskode og får adgang til din konto igen.

Den hurtigste og nemmeste måde at nulstille din adgangskode på er med din iPhone eller en anden godkendt Apple-enhed – en, hvor du allerede er logget ind med dit Apple-id, så vi ved, at det er din enhed.

Der skal være indstillet en kode (eller en adgangskode på Mac) på din enhed.

Nulstil din Apple-id-adgangskode på din iPhone eller en anden godkendt Apple-enhed

1. Gå til Indstillinger.

2. Tryk på dit navn > Login og sikkerhed > Skift adgangskode.

ios-17-iphone-14-pro-settings-sign-in-security-change-password-on-tap
  3. Følg derefter vejledningen på skærmen for at nulstille adgangskoden.

Du kan også følge denne proces på en godkendt iPad/iPod touch eller et godkendt Apple Watch.

Hvis du vil nulstille din adgangskode på en godkendt Mac, skal du vælge Apple-menuen  > Systemindstillinger > Log ind med dit Apple-id. Klik derefter på Adgangskode og sikkerhed, Skift adgangskode, og følg vejledningen på skærmen.

Hvis du har en ny Apple-enhed

Hvis du har en ny Apple-enhed eller en Apple-enhed, hvor du ikke er logget ind med dit Apple-id, kan du vælge "Glemt adgangskode eller intet Apple-id?", når muligheden vises.

Under indstilling af en enhed finder du "Glemt adgangskode eller intet Apple-id?” på Apple-id-loginskærmen.

Efter indstillingen af en enhed finder du "Glemt adgangskode eller intet Apple-id?" i Indstillinger:

• iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til appen Indstillinger, og tryk på Log ind på din iPhone. Tryk på "Glemt adgangskode eller intet Apple-id?", og følg vejledningen på skærmen.

• Mac: Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger. Klik på Log ind med dit Apple-id (eller Apple-id), klik derefter på "Glemt Apple-id eller adgangskode?", og indtast dit Apple-id.

Nulstil din Apple-id-adgangskode med appen Apple-support på en lånt enhed

Hvis du ikke har en Apple-enhed, men har adgang til dit godkendte telefonnummer, kan du låne en Apple-enhed af en ven eller et familiemedlem eller bruge en i en Apple Store.

1. Åbn appen Apple-support på den lånte Apple-enhed. Hvis der er behov for det, kan du downloade appen Apple-support fra App Store.

2. Rul ned til Supportværktøjer, og tryk derefter på Nulstil adgangskode.

3. Tryk på "Et andet Apple-id".

4. Indtast dit Apple-id. Hvis du ikke kan huske dit Apple-id, kan du muligvis bruge din e-mailadresse eller dit telefonnummer.

5. Tryk på Næste, og følg vejledningen på skærmen for at nulstille din adgangskode.

Ingen af de oplysninger, du angiver, vil blive arkiveret på enheden.

Nulstil din Apple-id-adgangskode online

Nulstil din adgangskode på iforgot.apple.com

Når det er muligt, omdirigerer browseren dig til en godkendt enhed.

Hvis du ikke har en godkendt enhed, kan du stadig nulstille din adgangskode online – men processen tager muligvis lidt længere tid. Hvis du snart har adgang til en af dine godkendte enheder, er det muligvis hurtigere og nemmere at nulstille din adgangskode på den.