Naviger

Gør et af følgende for at navigere til og fremhæve et emne på Apple TV:

• Siri Remote (2. generation eller en nyere model): Tryk op, ned, til venstre eller til højre på klikfeltets ring, eller skub op, ned, til venstre eller til højre på klikfeltet.

Illustration, som viser skub og tryk på fjernbetjeningens klikfelt
  • Siri Remote (1. generation): Skub op, ned, til venstre eller til højre på touch-overfladen.

Illustration, som viser skub på touch-overfladen

Den app eller det indhold, der er fremhævet, bliver en smule større på skærmen.

Valgt app på hjemmeskærmen