Kontinuitetskamera

En funktion, som gør, at du kan bruge din iPhones eller iPads indbyggede kamera og mikrofon til at oprette trådløs forbindelse til Apple TV 4K (2. generation og nyere modeller) til brug i appen FaceTime eller andre apps, der understøtter funktionen.

Bemærk: Kontinuitetskamera kræver Apple TV 4K (2. generation eller en nyere version) med tvOS 17 eller en nyere version og en af følgende: iPhone XR eller en nyere version (inklusive iPhone SE 2. generation) med iOS 17, iPad (8. generation og nyere versioner), iPad mini (5. generation og nyere versioner), iPad Air (3. generation og nyere versioner), iPad Pro 11" (1. generation og nyere versioner) eller iPad Pro 12,9" (3. generation og nyere versioner) med iPadOS 17.