Åbn indholdsoversigten

I Apple TV-appen Apple TV skal du bruge fjernbetjeningen til at gøre følgende, når indikatoren for indholdsoversigten vises i øverste venstre hjørne af skærmen:

• Siri Remote (2. generation eller en nyere model): Tryk på knappen Tilbage , eller tryk op eller til venstre på klikfeltets ring, eller skub op eller til venstre på klikfeltet.

• Siri Remote (1. generation): Tryk på knappen Tilbage , eller tryk eller skub op eller til venstre på touch-overfladen.

Bemærk: Hvis du tidligere har navigeret til højre, skal du muligvis trykke eller skubbe flere gange.