App Store Connect

Et udvalg af webbaserede værktøjer, du kan bruge til at tilmelde dig for at blive indholdsudbyder og administrere dit indhold. Du bruger App Store Connect til at indsende og administrere dit indhold i App Store. Du bruger også App Store Connect til at acceptere juridiske aftaler, angive skatte- og bankoplysninger og til at se trends og økonomiske rapporter. Se App Store Connect-support for flere oplysninger.