Aktive

Pakkestatus, der fortæller, at et pakkearkiv er klar til godkendelse eller levering, eller at en pakke er blevet godkendt, men endnu ikke leveret. Sammenlign med Leveret.

Bemærk: Pakkearkiver, der ikke kan godkendes eller leveres, forbliver på listen over Aktive. Hvis du vil fjerne et pakkearkiv fra listen over Aktive, skal du vælge Fjern fra Transporter med knappen knappen indstillinger for den pakke, du vil fjerne.