kodningsvirksomhed

Den part, der leverer kodning, levering og forberedelse af metadatatjenester for andre. Kodningsvirksomheder kan levere indhold direkte til App Store, Apple Music, Apple TV-appen eller Apple Books og indgår en kontrakt om deres tjenester hos andre brugere. Kodningsvirksomheder indgår ikke i et kontraktligt forhold til Apple. En kodningsvirksomhed og en udbyder kan være samme virksomhed. Sammenlign med udbyder.