Dialogen Gem med menuen Arkivformat nederst.

Konverter RTF-dokumenter til andre formater

Med TextEdit kan du åbne og redigere RTF-dokumenter oprettet i andre tekstbehandlingsdokumenter, inkl. Microsoft Word og OpenOffice. Du kan også gemme dine dokumenter i et andet format, så de er kompatible med andre apps.

Sådan åbnes, redigeres og konverteres dokumenter

Et HTML-arkiv i koderedigeringsfunktion.

Opret og rediger HTML-dokumenter

Du behøver ikke en specielt app for at skrive eller redigere HTML-kode – brug bare TextEdit. Du kan vise HTML-dokumenter på samme måde, som de vises i en browser eller bruge TextEdit til koderedigering.

Sådan opretter eller redigerer du HTML-kode

Et billede med et hjerte tegnet med markeringsværktøjer.

Marker billeder

Du kan skrive eller tegne på billeder i dine tekstarkiver ved at bruge værktøjerne på værktøjslinjen til markering.

Sådan markeres billeder

Du kan gennemse brugerhåndbogen til TextEdit ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive et ord eller en sætning i søgefeltet.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.