Log ind med dit Apple-id

Apple-id er den konto, du bruger til at få adgang til Apple-tjenester såsom App Store, Apple Music, iCloud, FaceTime, iTunes Store m.m.

Når du installerer Shazam på din iPhone eller iPad, bliver dine identificerede sange automatisk sikkerhedskopieret til iCloud. Dine sange er tilgængelige på alle dine Apple-enheder, når du er logget ind med dit Apple-id.

1. På iPhone eller iPad skal du gå til Indstillinger  og derefter trykke på “Log ind på din [enhed]”.

Bemærk: Hvis du allerede er logget ind, vil du ikke se denne mulighed, og du kan springe dette trin over.

2. Skriv dit Apple-id og din adgangskode, og følg instruktionerne på skærmen.

Se fra Apple-supportartiklen Sådan opretter du et nyt Apple-id, hvis du ikke har et Apple-id. Du kan få oplysninger om at logge ind på andre enheder i Apple-supportartiklen Log ind med dit Apple-id.