Indstil Siri på Mac

1. Vælg Apple  > Systemindstillinger på din Mac, og klik derefter på Siri & Spotlight i indholdsoversigten.

2. Slå Spørg Siri til (hvis funktionen ikke allerede er slået til).

Du skal have forbindelse til internettet for at bruge Siri.

3. Slå Lyt efter “Hej Siri” til, og følg derefter instruktionerne på skærmen.

4. Vælg evt. yderligere Siri-indstillinger, og luk derefter indstillingerne.

Du kan få flere oplysninger under Brug Siri på Mac i Brugerhåndbog til macOS.