Dynamic Island

På iPhone 14 Pro og nyere modeller vises advarsler og aktuel aktivitet, der er i gang – f.eks. en Shazam-identifikation af en sang, optagelse af et Memo eller rutevejledning fra Kort – øverst på hjemmeskærmen eller øverst i den aktive app.

Når Shazam aktivt identificerer musik, vises mikrofonsymbolet i Dynamic Island. Du kan trykke på Dynamic Island for at skifte mellem Shazam-appen og andre aktiviteter.

Shazam optager eller opbevarer ikke den lyd, der identificeres. Se Shazam & Privacy (Shazam og anonymitet) og Apples anonymitetspolitik.