Hent Apple Music Classical-appen

Du kan installere Apple Music Classical på iPhone med iOS 15.4 og nyere versioner, iPad med iPadOS 15.4 og nyere versioner eller på Android-enheder med Android 9.0 (Pie) og nyere versioner.

Før du kan lytte til musik i Apple Music Classical, skal du abonnere på Apple Music.

• På iPhone eller iPad: Åbn App Store , søg efter “Apple Music Classical”, tryk på Hent, og følg instruktionerne på skærmen.

• På Android: Åbn Google Play Butik, søg efter “Apple Music Classical”, tryk på Installer, og følg instruktionerne på skærmen.

Hvis du ser knappen Åbn i stedet for knappen Hent, har du allerede hentet appen.

Bemærk: Tilgængeligheden af App Store varierer efter landet og området. Se Apple-supportartiklen Tilgængelighed af Apples medietjenester.