Føj en Shazam-widget til Dagsoversigt eller hjemmeskærmen på iPhone eller iPad

1. På din iPhone eller iPad skal du gå til Dagsoversigt eller hjemmeskærmen, hvor du vil tilføje widgetten, og derefter holde en finger på en widget eller et tomt område, indtil appsene begynder at vrikke.

2. Gør et af følgende:

• Tryk på Rediger i Dagsoversigt for at åbne galleriet med widgets, og rul eller søg for at finde Shazam på listen over apps. Tryk på appen, og skub derefter til venstre gennem størrelsesmulighederne.

• Tryk på øverst på hjemmeskærmen for at åbne galleriet med widgets, og rul eller søg derefter for at finde Shazam på listen over apps. Tryk på appen, og skub derefter til venstre gennem størrelsesmulighederne.

De forskellige størrelser viser din seneste identificerede sang eller dine tre eller fire seneste sange.

3. Når du kan se den størrelse, du vil have, skal du trykke på Tilføj widget og derefter på OK.

Widgetten føjes til Dagsoversigt eller hjemmeskærmen.

Se Apple-supportartiklen Sådan tilføjer og redigerer du widgets på din iPhone eller Tilføj, rediger og fjern widgets på iPad i Brugerhåndbog til iPad.