Føj en Shazam-widget til låseskærmen på iPhone eller iPad

1. Hold en finger på låseskærmen på din iPhone eller iPad, indtil knappen Tilpas vises, og tryk derefter på Tilpas.

2. Tryk på låseskærmen, og tryk derefter på Tilføj widgets.

Bemærk: Tilføj widgets er muligvis ikke tilgængelig for alle baggrunde.

3. Gør et af følgende:

• Tryk på Shazam-symbolet (hvis det findes) øverst i Tilføj widgets, og tryk derefter på knappen Luk .

• Rul i listen over apps, tryk på Shazam-symbolet, skub for at vælge en lille eller mellemstor widget, tryk på widgetten, og tryk derefter på knappen Luk to gange.

Når du trykker på widgetten, åbner Shazam i lyttetilstand. Den mellemstore widget viser udover appsymbolet kunstneren og navnet på den senest identificerede sang.

Låseskærm på iPhone, der viser Shazam-widgetten
  4. Tryk på OK.

Se Tilpas en ny låseskærm i Brugerhåndbog til iPhone eller Opret en tilpasset låseskærm på iPad i Brugerhåndbog til iPad.