Indstil Siri på iPhone eller iPad

Gå til Indstillinger > Siri & søgning, og gør derefter et af følgende:

• Hvis du vil aktivere Siri med din stemme på iPhone eller iPad: Slå Lyt efter “Hej Siri” til.

• Hvis du vil aktivere Siri med en knap på iPhone: Slå Tryk på sideknappen for Siri til (på en iPhone med Face ID) eller slå Tryk på Hjem for Siri til (på en iPhone med knappen Hjem).

• Hvis du vil aktivere Siri med en knap på iPad: Slå Tryk på Hjem for Siri til (på en iPad med knappen Hjem) eller slå Tryk på den øverste knap for Siri til (på andre iPad-modeller).

Du kan få flere oplysninger i Siri-emnerne i Brugerhåndbog til iPhone eller i Brugerhåndbog til iPad.