Indstil iCloud-synkronisering

Med iCloud-synkronisering bliver dine identificerede sange automatisk gemt i iCloud, så du kan få adgang til dine sange på andre Apple-enheder (når du logger ind med det samme Apple-id).

Sådan bekræfter du, at dine identificerede sange gemmes i iCloud:

1. Åbn Shazam på din iOS- eller iPadOS-enhed, gå til Settings (Indstillinger) , og sørg derefter for, at iCloud Sync (iCloud-synkronisering) er slået til.

2. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud, og sørg for, at Musikgenkendelse og Shazam er slået til på listen over apps, der bruger iCloud.

3. Sørg for, at Tofaktorgodkendelse er slået til i Indstillinger > [dit navn] > Login og sikkerhed.