Synkroniser Apple Music-bibliotek

Hvis du abonnerer på Apple Music, giver Synkroniser bibliotek dig adgang til dit musikbibliotek og musik, du har hentet fra Apple Music på alle dine enheder, hvor du er logget ind med det samme Apple-id. I den nyeste version af iOS, iPadOS og macOS er Synkroniser bibliotek slået til som standard.

• På iPhone eller iPad: Sørg for, at Synkroniser bibliotek er slået til i Indstillinger  > Musik.

• På Mac: Sørg for, at Synkroniser bibliotek er slået til i vinduet Generelt i Musik >Indstillinger i appen Musik .

Du kan få flere oplysninger i Apple-supportartiklen Brug Synkroniser bibliotek med dit Apple Music-abonnement.