Opdater Shazam-appen

Gør et af følgende, hvis der er en tilgængelig opdatering til Shazam-appen:

• Opdater Shazam-appen på iPhone eller iPad: Åbn App Store , tryk på dit profilsymbol øverst på skærmen, rul for at se evt. afventende Shazam-opdateringer, og tryk derefter på Opdater ved siden af Shazam-appen.

• På Android: Åbn Google Play Butik, tryk på dit profilsymbol øverst til højre på skærmen, tryk på “Administrer apps og enheder”, tryk på Administrer, tryk på Opdateringer tilgængelige, vælg Shazam, og tryk derefter på opdateringssymbolet.

Bemærk: Interfacemuligheder kan variere på forskellige versioner af Android og på forskellige Android-enheder.

• Opdater Shazam-appen på Mac: Åbn App Store , klik på Opdateringer i indholdsoversigten, og klik derefter på Opdater ved siden af Shazam-appen.

• Opdater Shazam-appen på Apple Watch: Åbn App Store , rul til bunden af listen, tryk på Konto, tryk på Opdateringer, rul for at se evt. afventende Shazam-opdateringer, og tryk derefter på Opdater ved siden af Shazam-appen.