Log ind med din e-mail eller Google-konto

Når du installerer Shazam på Android, skal du logge ind på din Shazam-konto (eller oprette en ny konto) for at gemme dine identificerede sange. Dine sange er tilgængelige på alle dine enheder, når du er logget ind med den samme konto.

1. I Shazam-appen på Android skal du trykke på (eller skubbe til biblioteket).

2. Tryk på , tryk på ”Sign Up or log in” (Tilmeld eller log ind), og følg derefter instruktionerne på skærmen.