Tillad Pop-Up Shazam (Åbn Shazam som pop op) på Android

1. Åbn Shazam-appen på din Android-enhed, tryk på (eller skub til Bibliotek), og tryk derefter på .

2. Slå “Shazam from Pop-Up” (Shazam fra pop op) og “Shazam from notification bar” (Shazam fra notifikationslinje) til.

3. Skub ned fra toppen af skærmen, og tryk derefter på notifikationen Tap to Shazam (Tryk for Shazam).

Når du bruger en anden app, vises knappen Pop-Up Shazam (Åbn Shazam som pop op) til højre på skærmen.

4. Du fjerner knappen Pop-Up Shazam (Åbn Shazam som pop op) ved at trække den til knappen nederst på skærmen.

Bemærk: Skub ned fra toppen af skærmen, og tryk derefter på notifikationen Tap to Shazam (Tryk for Shazam) for at få vist knappen Pop-Up Shazam (Åbn Shazam som pop op) igen.