menulinje

Rækken med menuer og betjeningsmuligheder øverst på skærmen på en Mac. Du kan bruge menuerne og symbolerne på menulinjen til at vælge kommandoer, udføre opgaver og kontrollere status. Den venstre side af menulinjen indeholder Apple-menuen og appmenuer. Den højre side af menulinjen kan indeholde statusmenuer, f.eks. Wi-Fi og Siri .

Når du åbner Shazam-appen på Mac, vises symbolet på den højre side af menulinjen.