Apple Business Manager

En overskuelig webbaseret portal til it-administratorer, der sætter organisationer i stand til på en hurtig og ensartet måde at implementere Apple-enheder, som organisationerne har købt direkte fra Apple eller via autoriserede Apple-forhandlere eller -udbydere, der deltager i programmet. De kan automatisk tilmelde enheder til deres løsning til administration af mobile enheder (MDM) uden at røre eller klargøre enhederne fysisk, før brugerne får dem.