nøglesamling

En datastruktur, hvori der opbevares en samling klassenøgler. Hver type (bruger, enhed, system, sikkerhedskopi, depot og iCloud-sikkerhedskopi) har samme format.

En header, der indeholder: Version (indstillet til fire i iOS 12 og nyere versioner), type (system, sikkerhedskopi, depot eller iCloud-sikkerhedskopi), UUID til nøglesamling, a HMAC-kode, hvis nøglesamlingen er signeret, og den metode, der er brugt til indpakning af klassenøglerne: kombination med UID eller PBKDF2, sammen med saltnøglen og antallet af gentagelser.

En liste med klassenøgler: Nøglens UUID, klasse (hvilken klasse i Databeskyttelse til arkiver eller nøglering), indpakningstype (kun nøgle afledt af UID eller nøgle afledt af UID og kode), indpakket klassenøgle og en offentlig nøgle til asymmetriske klasser.