DFU-funktion (Device Firmware Upgrade)

En proces, hvor en enheds Boot ROM-kode venter på at blive gendannet via USB. Skærmen er sort under DFU-processen, men når der er oprettet forbindelse til en computer, hvor iTunes eller Finder er startet, vises en meddelelse i stil med denne: “iTunes (eller Finder) har fundet en (iPad, iPhone eller iPod touch), som er indstillet til gendannelse. Du skal gendanne denne (iPad, iPhone eller iPod touch), før du kan bruge den med iTunes (eller Finder).”