DFU-funktion (Device Firmware Upgrade)

En proces, hvor en enheds Boot ROM-kode venter på at blive gendannet via USB. Skærmen er sort under DFU-processen, men når der er oprettet forbindelse til en computer, hvor iTunes eller Finder er startet, vises en meddelelse i stil med denne: “Finder (eller iTunes) har fundet en (iPhone eller iPad), som er indstillet til gendannelse. Du skal gendanne denne (iPhone eller iPad), før du kan bruge den med Finder (eller iTunes).”