AppleScript-ordbogen til Finder.

Se en apps instrukskommandoer og -objekter

Find ud af, hvilke kommandoer og objekter der er tilgængelige for en app, når du opretter din instruks. Du gennemser bare appens instruksordbog.

Sådan ser du en apps instruksordbog

Dialogen Eksporter viser lokalmenuen Arkivformat, hvor App er valgt, og de indstillinger, du kan vælge, når du gemmer din instruks.

Gem en instruks som en app

Når du har oprettet og testet en instruks, kan du gemme den som en app og afvikle den på samme måde som andre apps.

Sådan gemmer du en instruks som en app

Du kan gennemse brugerhåndbogen til Instruksværktøj ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive et ord eller en sætning i søgefeltet.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.