Gem i Skolearbejde

Du kan oprette aktiviteter til dine elever via en række forskellige apps og derefter dele aktiviteterne som bogmærker fra Skolearbejde. Hvis du vil dele en aktivitet som et bogmærke i Skolearbejde, skal du slå funktionen Skolearbejde til i menuen Del.

Bemærk: Skolearbejde understøtter Arkiver i Skolearbejde-bogmærker for statusrapporterende apps, der har indført delingsframework, mobilversionen af Safari og universelle links.

Slå Gem i Skolearbejde til

1. Åbn en iPadOS-app.

2. Tryk for at åbne en aktivitet, du vil gøre til et bogmærke, og tryk derefter på knappen Del.

3. Tryk på Rediger handlinger i den anden sektion med delingshandlinger.

4. Tryk på Gem i Skolearbejde, og tryk derefter på OK.

Emnet Gem i Skolearbejde vises på menuen Del. Du kan nu gemme aktiviteter som bogmærker, der senere kan bruges i Skolearbejde.