tidsbestemt appaktivitet

En app, der er tildelt som en tidsbestemt opgave. Du kan f.eks. bede eleverne om at vælge en historie, de vil læse i Apple Books i mindst 30 minutter.

Skolearbejde rapporterer kun statusdata for tidsbestemte appaktiviteter, når en elev åbner appen i en opgave, din skole har slået funktionen Elevstatus til i Apple School Manager, og appen er aktiv (vinduet er forrest). Skolearbejde rapporterer kun status for den tid, du har angivet, også selvom en elev bruger appen i en længere periode.