Om samlede antal mulige point

Skolearbejde indstiller det samlede antal mulige point for evalueringen, første gang du gør en af følgende ting:

• Trykker på Marker som færdig på et gennemgangskort

• Manuelt indtaster en samlet værdi på et gennemgangskort

En samlet værdi, der indtastes manuelt, tilsidesætter alle tidligere samlede point. Hvis du f.eks. trykker på Marker som færdig og indstiller det samlede antal mulige point til 10 og derefter manuelt indtaster en samlet værdi på 15 på gennemgangskortet, tilsidesætter Skolearbejde den tidligere samlede værdi og bruger 15 som det nye samlede antal mulige point.

Hvis du ændrer standardmarkeringsværdier for en evaluering:

• Efter du har indstillet det samlede antal mulige point: Skolearbejde opdaterer elevresultater, men ikke det samlede antal mulige point.

• Før du har indstillet det samlede antal mulige point: Skolearbejde opdaterer både elevresultater og deres individuelle samlede point.

Bemærk: Hvis du bedømmer elevarbejde i en evaluering, men ikke trykker på Marker som færdig, viser hver elevs gennemgangskort elevens individuelle resultat ud af elevens individuelle samlede point. En elev kan f.eks. få 10/10, mens en anden elev får 15/20.