Del med Skolearbejde

Du kan oprette aktiviteter til dine elever ved hjælp af en række forskellige apps og derefter dele aktiviteterne som opgaver fra Skolearbejde. Hvis du vil dele en aktivitet i en opgave i Skolearbejde, skal du slå funktionen Skolearbejde til i menuen Del.

Slå Del med Skolearbejde til

1. Åbn en iPadOS-app.

2. Tryk for at åbne en aktivitet, du vil føje til en opgave, og gør derefter et af følgende:

• I iWork-apps: Tryk på knappen Mere, og tryk derefter på knappen Del.

• I andre apps: Tryk på knappen Del.

3. I første sektion i delingsindstillinger skal du trykke på knappen Flere indstillinger (skub eventuelt til venstre for at se flere muligheder).

4. Tryk på Rediger, tryk på Skolearbejde, tryk på OK, og tryk derefter på OK igen.

Emnet i Skolearbejde vises i menuen Del. Du kan nu dele aktiviteter i en opgave via den valgte app.