Administreret Apple-id

Ligesom med et personligt Apple-id kan du bruge et administreret Apple-id til at logge ind på en personlig enhed, logge ind på en delt enhed eller få adgang til Apples tjenester og portaler (f.eks. iCloud, Apple School Manager og Skolearbejde). I modsætning til personlige Apple-id'er ejes og styres administrerede Apple-id'er af en skole eller et distrikt. Organisationen kan nulstille adgangskoder, aktivere køb og kommunikation og indstille administration baseret på roller.

Lærere, der bruger et administreret Apple-id, kan bruge Skolearbejde til at dele og modtage indhold, samarbejde med elever og se statusdata om eleverne på deres skole. Administrerede Apple-id'er modtager 200 GB iCloud Drive-lagringsplads.

Se Hvad er administrerede Apple-id'er i Apple School Manager? i brugerhånbogen til Apple School Manager.

Bemærk: Et administreret Apple-id kaldes en skolekonto i brugerhåndbogen til elever i Skolearbejde.